Internetten para kazanmanın yolları

Internetten para kazanmanın yolları

1. Çeşitli canlı yayın platformlarında canlı yayın açarak izleyicilerin size attığı doneytler sayesinde para kazanmanız mümkün.

2. E-ticaret yaparak para kazanmak için öncelikle satacağınız ürün veya ürünleri bulmalı ürünleri nerede satacağınızı ayarlamalı ve en önemlisi adınızı duyurmak için reklam vermelisiniz reklamı ise  sosyal medyada tanınmış olan ünlülere belirli bir miktar para ile yaptırabilirsiniz.

3. Drop Shipping   yaparak gelir elde etmek mümkün  Drop Shipping stoksuz e-ticaret yapmaya denir örneğin kendi internet sitenizde bir ürün satmak istiyorsunuz o ürünü internetten en ucuz olanını bulup açıklaması ve fotoğraflarının aynısını kendi sitenize koyuyorsunuz ve o ürünün sitedeki fiyatının üstüne kârınızı ekleyip kendi sitenizde paylaşıyorsunuz müşteride gelip sizden o ürünü satın amak için işlem yaptığından sizde müşterinin adına ürünü satın alıp kâr elde etmiş oluyorsunuz.

4. Oyun kodlama hakkında bilginiz var ise bu yeteneğinizi kullanarak oyun kodlayıp  satarsanız ve her seferinde kendinizi biraz daha geliştirirseniz her ay çok sağlam paralar kazanabilirsiniz.

5. Sanal asistanlık ilk duyduğunuzda kolay bir iş gibi gelebilir fakat pekte kolay bir iş olduğu söylenemez çünkü tüm gün ekrana baktığınız için yanan gözleriniz,ağrıyan beliniz ve bunlar gibi bir çok şeye ramen sanal asistanlık yapmak istiyorsanız ayda ortalam günlük çalışma saatlerinizede bağlı olarak aylık 5.000 tl ile 8.000 tl arası maaş alabilirsiniz tabi bu çalıştığınız şirket veya siteye göre değişiklik gösterebilir.

6. İnternetten görev para kazan gibi sitelerde çok basit görevlere bile pazlasıyla para alabiliyorsunuz örneğin sosyal medya  hesabını takip ederek 25 kuruş almak gibi veya 5 dakikalık youtube videosunu izleyerek 1 tl kazanmak gibi bir çok para kazanma seçeneği mevcut.

2 thoughts on “Internetten para kazanmanın yolları”

  1. E ticaret internetten para kazanmak artık zamanımızın baz gecilmezlerinden olma yoluna doğru ilerliyor bu bir kaçınılmaz gerçek.

    Reply

Leave a Comment