Katar İş İlanları

Katar İş İlanları

Yurt dışında çalışmayı düşünüyorsanız; cazip ülkelerden biri de şüphesiz ki Katar oluyor. Katar iş ilanları incelendiğinde pek çok insana ve iş koluna hitap eden seçenekler olduğunu görüyoruz. Bu ülkede hem Türk hem yabancı firmaların iş imkanları bulunuyor. Diğer ülkelere kıyasla en fazla gelir oranına sahip olduğu bilinen Katar Devleti, son zamanlardaki Türkiye ile iyi iş ilişkileri sebebi ile oldukça merak ediliyor. Eski Osmanlı topraklarından olan Katar işçi alımı olarak genellikle Türk kişileri tercih etmekte. Katar’da çalışmayı düşünen kişilerin bilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Yazımızın devamında bu önemli kısımlara göz atabilirsiniz.

Katar Is Ilanlari

Katar İş İlanları: Başvuru Yapılacak Siteler

Katar’da iş bulmadan önce mutlaka başvuru yapabileceğiniz firmaları araştırmanız gerekmektedir. Bu firmalardan en popüler olanlarını şöyle sıralamamız mümkün:

Qatarliving.com

İnternet sitesi üzerinden job kategorisine tıkladığınız takdirde iş ilanı yapılmış olan çeşitli mesleklere göz atabilmeniz mümkün. Site dili İngilizce olduğundan dolayı İngilizce dilini bilmeyenler için karışık görünebilir ancak bunun da bir çözümü var. Mouse sağ tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda ”Türkçe diline çevir” butonuna tıkladığınızda site otomatik olarak Türkçeye çevrilmiş olacaktır. Sitede neredeyse 6000’den fazla iş ilanı bulunmakta.

qa.indeed.com

Katar iş ilanları ile alakalı detaylı bilgilere bu site üzerinden ulaşabilirsiniz. Oldukça fazla ilgi gören bir site olmasının yanı sıra içerisinde çeşit çeşit iş ilanlarına rastlamak mümkün.

https://qa.indeed.com/ sitesine tıkladığınızda arama kısmından Qatar’ı seçtiğiniz takdirde ilgili iş ilanları karşınıza çıkacaktır.

Gulftalent.com

Bu site üzerinden çok fazla Arap ülkesine ait iş ilanlarını görebilmeniz mümkün. Filtreleme kısmından Qatar seçeneğine tıkladığınızda Katar’da bulunan iş ilanlarına hızlıca göz atabilirsiniz. Bu site içerisinde yaklaşık olarak 500 adet civarında ilan bulunmaktadır.

www.jobsinqatar.org

Bu sitenin diğer iş ilanlarının yer aldığı sitelerden en önemli farkı iş ilanlarının kategorileştirilerek kişilere sunulmasıdır. Bu sayede kişiler daha kolay ve hızlı bir şekilde kendilerine en uygun olacak olan iş ilanlarına göz atabiliyorlar.

glassdoor.com

Pek çok farklı çeşitteki iş ilanlarına bu site üzerinden kolayca ulaşabilmeniz mümkün. Aynı zamanda çok fazla ilgi gören sitelerden bir tanesi olarak adından söz ettirmekte.

careers.qatarairways.com

Katar Hava Yolları, pek çok birbirinden farklı ülkeye seyahat imkanı sunması sebebiyle oldukça ilgi görmekte. Bu sayfada ise Katar Hava Yolları tarafından oldukça aktif bir şekilde iş ilanları bulunuyor.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz siteler üzerinden dilediğiniz seçerek istediğiniz herhangi bir iş ilanın kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ancak unutulmamalıdır ki size güvence vermeyen hiçbir firmaya başvurmamanız ve iletişim kurmayıp özel bilgilerini paylaşmamanız en doğrusu olacaktır.

Katar İş İlanları: İşçi Alımı Yapan Katar Türk Firmaları

Katar iş ilanları söz konusu olduğunda Türk firmaları da öne çıkıyor. Katar’da son dönemlerde yaşanan inşaat sektöründeki patlamalar nedeniyle Türk inşaat şirketleri burada da iş yapmaya başladı. Bu sayede Katar’da işçi alımı yapan Türk firmalarda çoğalmıştır.

Katar’da Faaliyet Gösteren Türk İnşaat Firmaları

Katar iş ilanları arayanların mutlaka göz atması gereken firmalar:

Doğuş İnşaat

Hem yurt içi hem de yurt dışında faaliyet sürdüren bir firmadır. Dünyadaki en büyük 250 inşaat firması sıralamasında yer almaktadır. Aynı zamanda güvenilir bir site olduğundan dolayı çok fazla tercihe dilmektedir.

Başvuru için: http://www.dogusinsaat.com.tr/tr/is-firsatlari

STFA Yatırım Holding

24’ten fazla ülkeye hizmet veren bir firma olarak bilinmektedir. Şirket ile iletişime geçerek iş ilanları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tekfen İnşaat

Katar’da bulunan Al-Thumama Stadyum projesini Tekfen İnşaat yürütmektedir. Aynı zamanda dünya genelinde birçok farklı çeşitte büyük projeler ile alakalı iş ilanları bulunmakta. Şirket web sitesi üzerinden daha detaylı bilgilere ulaşabilmeniz mümkün. Ayrıca dilediğiniz kategoride yer alan iş ilanlarına firmanın web sitesi üzerinden filtreleyerek kolayca ulaşabilirsiniz.

Katar İş İlanları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Katar iş ilanları ile çoğu insanın dikkatini çekiyor. Katar’da çalışmak isteyen kişilerin unutmaması ve dikkat etmesi gereken en önemli konu kesinlikle resmi kaynaklar ve güvenilir siteler üzerinden başvurulara göz atılması gerektiğidir. Sizlerden iş temin etmek adı altında para isteyen hiçbir firmaya, kişiye hiçbir şekilde inanmamanız gerekmektedir. Aksi takdirde bu uyarılar dikkate alınmazsa kötü sonuçların doğmasına sebebiyet verebilirsiniz.

10 thoughts on “Katar İş İlanları”

  1. Başvuru siteleri dahil ayrıntılı bilgi olması çok faydalı. Katar için iş arayanlar başvuru sitelerini inceleyip başvuru yapabilir.

    Reply
  2. Bu makale sayesinde oğlum için iyi bir iş kapısı bulduk. Katar’a gitmek için başvurumuz kabul edildi çok şükür. Şu anda iyi bir maaşla çalışmaya başladı. Gençlerimizin iş imkanlarını öne çıkardığını için çok teşekkür ediyorum

    Reply
  3. Cok iyi aciklamissiniz ek gelir olarak cok olamasada idare eder tesekkurler her kese tavsiye ediyorum

    Reply
    • Telefondan para kazanmak ile ilgili anket gerçekten çok işe yaradı teşekkür ederim

      Reply
  4. Telefondan para kazanmak ile ilgili anket gerçekten çok işe yaradı teşekkür ederim

    Reply
  5. Yurtdışında çalışmayı düşünüyordum bu bilgi bana çok iyi geldi ve nasıl başvuru yapacağım konusunda aklımda soru işaretleri giderilmiş olmuş her şey ayrıntılı anlatılmış

    Reply
  6. Almanya gelirdi aklımıza da Katar’ı hiç düşünmemiştim. Yabancı dil bilme zorunluluğu tutuyorlar mı ki acaba şartlarında öyle bir şey duydunuz mu ? İngilizce yeterli mi yoksa Arapça bilmenizi de istiyorlar mı? Dil önemli mağdur olmamak açısından eskiden Osmanlı topraklarında olsa da artık yabancı memleket ne de olsa.

    Reply
  7. Katar iş ilanları ile ilgili olarak çok faydalı ve güzel bir yazı olmuş diyebilirim. Çok teşekkür ederim.

    Reply

Leave a Comment