Online Satış Mağazalar’ındaki ürünlerde yaşanan sıkıntılar

Online Satış Mağazalar’ındaki ürünlerde yaşanan sıkıntılar

Geçtiğimiz son üç sene içerisinde büyük ilgi gören online satış mağazalarında satılan ürünler, müşteriyi internetten alış verişe  kaçınmasına neden oluyor.
İşin kolayına ve ucuzuna kaçan satıcılar , ürünün en ucuz ve kalitesiz olanını  pasaj ve halk pazarından alınmış görünümündeki ürünleri internete kaliteli ürünler gibi gösteren görseller paylaşarak tüketiciyi kandırıyor.
Online Satis Magazalarindaki urunlerde yasanan sikintilar
Online Satış Mağazalar’ındaki ürünlerde yaşanan sıkıntılar
Online mağazalarda bir dükkan açmanın kolaylığını gösteren bu siteler sadece bir şahıs şirketi olunması şartı ile artık herkes bu platform’da  kolayca dükkan açmış oluyor fakat bu online mağazaları açan şahıslar bulundukları iller’de bulunan japon pazarı , bit pazarı kalitesindeki ürünleri bu sitelerde alınan fiyatların 2,5 katı fiyatına satılıyor.
Aldıkları fiyatın üstüne bi o kadar daha ekleyip kargo ücretini ‘de fiyata dahil ettikten sonra ücretsiz kargo adı altın’da satışa sunuyorlar, taş attık’da kolumuz mu yoruldu dedirten bu haksız KÂR tüketicinin internete olan güvenini kırıyor.
Bu konu’ya yapılar yorum ve tepkiler giderek büyüyor site yetkilileri bu soruna bir yaptırım uygulamadıkları sürece yakın zaman’da tüketiciler internetten değilde olması gerektiği gibi ve eski’den olduğu gibi dokunarak ve yakından görerek alış veriş yapmaya devam edicek gibi görünüyor.

1 thought on “Online Satış Mağazalar’ındaki ürünlerde yaşanan sıkıntılar”

Leave a Comment