Para Kazandıran Oyunlar

Para Kazandıran Oyunlar

Para kazandıran oyunlar, kişisel bilgisayarlar ve oyun konsolları oyun oynamayı hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline getirdi. YouTube veya Google’da video oyunları oynayarak para kazanan kişilerin hikayelerini bulabilirsiniz. Oyun oynamayı seviyorsanız para kazandıran oyunlar tam size göre. Profesyonel bir oyuncu olmak önemli bir gelirle sonuçlanacaktır.

Mobil veya ilkel konsol oyunları oluşturarak ayda 100$ kazanmak mümkün olsa da, daha sofistike konsol oyunları oluşturarak ayda 1.000$’dan fazla kazanmak düşünülebilir. Online oyun oynayarak nasıl para kazanılır diye sorarsanız bu yazı en doğru cevap olacaktır. Aylık ne kadar kazanacağınız esas olarak hedeflerinize bağlıdır. Swagbucks, Inboxdollars, Second Life veya daha ciddi eşleşmeler gibi sistemler var mı? Gelir yaratma stratejinizi de seçmelisiniz.

Oyun firmaları için birincil para kaynakları oyun satışları, reklamlar, oyun satışları ve sponsorluklardır. Oyuncular bu karların bir kısmını alırlar. Bu mantık, para kazandıran oyunların her yönünü yönetir. Oyunu oynayan oyunculardan kazanç sağlamanın bir yolu var.

 

Para Kazandıran Oyunlar Listesi

Para kazandıran oyunlar, mobil uygulamalar veya oyun konsollarını kullanarak otururken para kazanmak mümkündür. Bazıları aşağıda listelenen oyunları oynayarak ayda 100 dolar kazanıyor bazıları ise her ay 20.000 dolar kazanıyor. Oyun sektöründe çalışıyorsanız bu rakamların ne kadar tipik olduğunu bilirsiniz. Oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız oyun seçiminiz kazancınızı etkileyecektir.

Dota 2

Dota 2, çok oyunculu bir internet oyunudur. Valve Corporation tarafından 2011 yılında üretilmiş bir oyundur. Oyun içi şeyleri nakit olarak satarak oyuncular gelir elde edebilir. Levelli hesaplar ile de para kazanmak mümkündür. Steam’in kazandıran oyunlar için en popüler platform olduğunu söyleyebiliriz. Oyun içi şeyler veya hesaplar satarak para kazanmakla sınırlı değildir. Ayrıca, düzenlenen yarışmalar aracılığıyla altı haneli gelir elde etme şansınız var.

Fornitte

Epic Games bunu yayınladı ve People Can Fly 2017’de. Fortnite Battle Royale dünya çapında 200 milyondan fazla oyuncuyu kendine çekti. Bu sayede Fornite oyunu dünyanın en başarılı oyunu haline geldi. Oyuna PC, konsol ve mobil uygulamalar üzerinden erişilebilir. Uygulama mağazalarından geçici olarak kaldırılması, Epic Games’in gelirinde önemli bir düşüşe neden oldu. Peki hakkında bilgi sahibi olduğumuz Fornite ile oyun oynamak ve para kazanmak mümkün mü?

Fortnite’ta bir adada yüz oyuncu savaşıyor. Kazanan, ayakta kalan son oyuncudur. Bu nedenle e-spor alanında turnuvası olan bir oyundur. Maçlara ek olarak hesap satışı ve oyun videoları oluşturarak kazanmak da mümkün. Hem YouTube’da hem de Twitch’te çok sayıda fenomen ayda 20.000 dolardan fazla kazanıyor. Buna karşılık Fortnite şu anda en çok kazandıran video oyunları arasında ilk sırada yer alıyor.

Valorant

Şu anda Valorant ilk üçte yer alıyor. Bu oyun Riot Games tarafından yaratılmıştır ve stratejik bir keskin nişancı oyunudur. Oyun birçok oyuncu ile oynanabilmektedir. Valiant, takım oyununa izin verdiği için e-spor yarışmalarında popülerdir. Artık 20.000$’lık ödül havuzuyla yüzlerce oyun yarışmasında yarışabilirsiniz. Harcamadan para kazanabileceğiniz bir oyundur. Video çekmek istiyorsanız donanıma yatırım yapmalısınız.

Second Life

Gerçek dünyaya alternatif bir sanal ortam sağlamak amacıyla 2003 yılında kurulmuştur. Katılımcılar bir profil oluşturur. Şekilde, kullanıcı oyuncunun saçı, cildi ve kıyafetleri üzerinde tam kontrole sahiptir. Profil oluşturma işlemi tamamlandıktan sonra sanal ortamda seyahat edebilecek ve günlük görevleri yerine getirebileceksiniz.

Ayrıca oyun içi görevleri yerine getirerek Linden Doları kazanabilirsiniz. Bir ABD Doları, 300 Linden Dolarına eşittir. Oyundan sonra doları gerçek para birimine çevirebilirsiniz. Second Life, kullanıcılarına para kazanmak için çeşitli seçenekler sunar. Ek olarak, oyun para birimini satmak için bir pazar yeri vardır.

 

Leave a Comment