Pony At Çiftliğinden Para Kazanılır mı?

Pony At Çiftliğinden Para Kazanılır mı?

Midilli at olarak da bilinen pony atlar, çiftliklerde yetiştirmek üzere satın alınmakta ve yetiştiren kişiye kiralanmaktadır. Sistem şu şekilde işler, pony atlar tanesi ortalama 20-30 bin liradan satın alınıp çiftliğe getirilmektedir, bu çiftlikteki atlar, şehir hayatında yaşayan insanlar tarafından kiralanırlar ve beslenme, bakımları yapılır. Kiralanan atlara gelip binilebilir, gezilebilir kısaca atı çiftlik dışına çıkarmamak kaydıyla dilediğiniz gibi bakabilirsiniz. Kiralama fiyatları ise, yem dahil aylık 9.000 TL civarında bir ücret gerektirmektedir. Bu süre zarfında kişi bir at sahibi olmuş olur, ancak o ata bakmakla yükümlü değildir, çiftlik gerekli bakımlarını yapmaktadır. Bu nedenle at çiftliği karlı bir iştir, fakat minimum 2-4 milyon TL sermaye gereksinimi vardır. Pony at çiftliğinden para kazanılır mı diyorsanız bu şartlar altında evet, kazanılabilir.

Pony At Ciftliginden Para Kazanilir mi
Pony At Çiftliğinden Para Kazanılır mı?

Pet Oteli Nasıl Açılır?

Kedi oteli olarak da bilinen pet oteller, sadece kedi değil, köpek, kuş ve benzeri birçok hayvanın barındığı, ihtiyaçlarını giderdiği ve konakladığı otel hizmetidir. Bu hizmet genel olarak, insanlar tatile gittiklerinde kedi ve köpeklerini bırakabilmek için kullanılmaktadır. Hizmet bedeli oldukça uygun olup, hayvanınızın sosyalleşmesine de önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Bu konuda uzman profesyoneller, hayvanınız ve sizinle 10 dakika görüşecektir, bu süre zarfında hayvanın çekimser veya saldırgan karakterine göre uygun odalara alınacaklardır. Bu şekilde maksimum kaynaşma ile birbirleriyle oynaşacak ve kaliteli vakit geçireceklerdir Pet oteli nasıl açılır için, veteriner çalıştırmak, hayvan uzmanı çalıştırmak ve 3 aylık bir villa kirasını peşin ödemek gerekir. Ortalama 200.000 TL ile böyle bir işe başlanılabilir.

Pet Oteli Nasil Acilir
Pet Oteli Nasıl Açılır?

Süs Balığı Üretebilir miyim?

Son zamanlarda süs balığı üretebilir miyim diye sorular geliyor, bu soruların temelinde, süs balığı üretme ve satmanın çok karlı olması geliyor. Çünkü süs balıkları çok az yetiştirme maliyetine sahip olmalarına rağmen çok büyük paralara satılıyor. Örneğin şu anda bir süs balığı almak istediğinizde 100-5000 tl arası bir para ödemek gerekiyor, yani oldukça pahalı. Fakat birçok kişi süs balığı almaktan çekinmiyor çünkü buna değer. Süs balığı yetiştirmek ve satmak için bir petshop açabilirsiniz. Ya da kendi evinizde, akvaryum ile bu üretimi yapabilir ve rahatlıkla para yapabilirsiniz. Bu işten ayda 20 bin lira ve üzeri para kazanmak mümkün olmakla beraber, düzenli olarak bu işi yapmanın çok kar getirdiğini söylemeliyim.

Sus Baligi Uretebilir miyim
Süs Balığı Üretebilir miyim?

Leave a Comment