Altyapısı Olmayanlara Türk Telekom Kablosuz Taşınabilir Sim Kartlı Magnet Modem

Altyapısı Olmayanlara Türk Telekom Kablosuz Taşınabilir Sim Kartlı Magnet Modem

Altyapısı olmayan lokasyonlarda internetsiz kalmamak adına 4.5 G hızında ( maksimum) internet bağlatmak isteyenler için, taahhüt sorunu olmadan 3 farklı internet paketi alabilirsiniz. Türk Telekom Magnet ev internet paketi 3 farklı paket olarak sunuluyor. Abonenin taahhüt vermesine gerek yok. Ancak modem, iptal durumunda geri verilmek zorunda. Eğer modem kullanılamaz hale gelirse kırılma ıslanma yanma gibi durumlarda, en son faturaya modemin tüm ücreti yansıtılıyor.

Altyapisi Olmayanlara Turk Telekom Kablosuz Tasinabilir Sim Kartli Magnet Modem
Altyapısı Olmayanlara Türk Telekom Kablosuz Taşınabilir Sim Kartlı Magnet Modem

Türk Telekom Kablosuz Taşınabilir Sim Kartlı Magnet Modem Tarifeleri

Eğer bulunduğunuz mahallede TTNET altyapısı yoksa yani kablolu olarak internet bağlatma imkanı yoksa Türk Telekom Kablosuz Taşınabilir Sim Kartlı Magnet Modem alabilirsiniz. Bunun için TTNET ofislerine gidebilirsiniz. Sözleşmeyi imzalayıp modemi alıyorsunuz. Size bir de SIM kart veriyorlar ve teknik elemanlar gelip ertesi gün modemi kullanılır hale getiriyorlar. Modem ara yüzüne bağlanmanız, kablosuz şifreyi değiştirmeniz için tarayıcıya adres çubuğuna 192.168.0.1 yazarak ara yüze giriş yapabiliyorsunuz. Kullanıcı adı ve modem giriş bilgileri size verilen modemin altında yazar.  Şimdi bu tarifelerin ne olduğuna bakalım:

 

100 GB kotalı tarife aylık ücreti : 99 TL

200 GB Kotalı tarife aylık ücreti: 129 TL

Limitsiz aylık tarife : 179 TL

Sunulan hız : 4.5 G hızındadır.  Size verilen SIM karttan SMS atmak isterseniz SMS ücreti 47.61 kuruştur. Paket fiyatı içinde modem ücreti değil, modem kullanım ücreti olarak aylık 16 TL bedel alınmaktadır. Sözleşmeyi iptal ettiğinizde modemi çalışır durumda 7 gün içinde geri vermeniz gerekiyor.

 

Türk Telekom Kablosuz Taşınabilir Sim Kartlı Magnet Modem Hızı Nasıl?

Hızı bulunduğunuz yerde Türk Telekom hattının iyi çekip çekmemesine göre değişir.  Sinyal iyi ise internet hızınız da iyi olur. Bulunduğunuz yerde Türk Telekom hattınız iyi çekiyorsa videoları kesintisiz 720p kalitede izleyebiliyorsunuz. Ancak online oyun oynayanlar için kesintiler ZTE modem için sıkıntılar yaratabilir. Bazı kullanıcılar, zaman zaman 15 MBit/s hızında zaman zaman 5 MBit/s hızında internet aldıklarını ifade ediyorlar. Bu da baz istasyonunun yoğunluğuna bağlı olarak değişiyor.

 

Herkes Türk Telekom Kablosuz Taşınabilir Sim Kartlı Magnet Modem Aboneliği Alabiliyor mu?

TTNET altyapısı ( kablolu) olan yerler için bu hizmetten yararlanmak mümkün değil. Ancak alt yapı olmayan mahalleler için bu modem sorun çözer. Bu hizmetin rakipleri olarak Turkcell Superbox ve Vodafone taşınabilir Redbox tarifeleri var. Ancak ucuz ve hızlı internet sağlayıcısı olan Turknet için böyle bir hizmet henüz yok. Bu paketi satın almadan önce Vodafone Redbox ve Turkcell Superbox paketlerini de incelemenizi öneriyoruz.

Vodafone Redbox Paketleri

Ayda 140 TL ödeyerek ayda 100 GB kotalı kablosuz internet paketinden istifade edebiliyorsunuz. Şirketin resmi sitesine girdiğinizde sizi aramaları için cep telefonu numaranızı girmeniz isteniyor. Paket fiyatları ve yeni kampanyalar hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Leave a Comment