CarrefourSA Bayilik Şartları Nelerdir?

CarrefourSA Bayilik Şartları Nelerdir?

CarrefourSA Bayilik Kazandırır Mı? CarrefourSA market, ülkemizde birçok şubesi bulunan en büyük marketler zinciridir. Büyük bir market zinciri olan CarrefourSA marketler AVM’lerde ve şehrinizin caddelerinde bulabilirsiniz. Dünyada, CarrefourSA market ilk kez 1963 yılında Fransa’da açılmıştır. Fransa’da açılan market Carrefour ve Sabancı Holding ortaklığında kurulmuştur. Bu nedenle marketin ismi bu şekildedir. Türkiye’de CarrefourSA marketler şu anda yaklaşık 55 ilde 600’dan fazla şubesi ile hizmet vermektedir. Marketler zinciri CarrefourSA bu sayıya her geçen gün yenini eklemektedir.

Market işine girmek isteyen kişiler özelikle CarrefourSA bayilik almak istemektedirler. Çünkü CarrefourSA adını duyurmuş olan önemli bir işletmedir. CarrefourSA bayilik almak isteyen biri yatırım bedelini karşılayabilmeli ve marketçilik alanında yeterli bir tecrübeye sahip olmalıdır. CarrefourSA şubelerine bir günde yaklaşık 700 ile 900 arasında müşteri gelmektedir. Gelen müşteri sayısından hesap ederek günde kazanacağınız miktarı az çok hesap etmeniz mümkündür.

CarreforuSA Bayilik Sartlari Nelerdir
CarreforuSA Bayilik Şartları Nelerdir?

CarrefourSA Bayilik Alma Şartları Nelerdir?

CarrefourSA, yıllardır ülkemizde en meşhur market zinciridir. Bu nedenle bayilik vereceği kişileri özenle seçmektedir. Aranan ilk şartlardan biride kişinin gıda sektöründe tecrübesi bulunmasıdır. CarrefourSA firması tecrübeli kişilere öncelik tanıyacaktır. Kısacası CarrefourSA, gıda sektöründe çalışmış veya market işletmiş olan, işinin ehli kişiler aramaktadır. CarrefourSA’nın bayilik vermek için aradığı diğer şartlardan bazıları şunlardır:

  • Bayilik almak isteyen kişiler, yatırım bedelin ödeyebilmelidir. Bu bedel marketin konumuna ve büyüklüğüne göre değişecektir. Bir CarrefourSA bayilik yatırım bedeli yaklaşık 300 bin ile 800 bin arasında değişmektedir.
  • Bayilik alan kişi girişimci bir ruha sahip olmalıdır. Ayrıca bayi sahibi sorumlu bir kişiliğe sahip olmalıdır. CarrefourSA marka adını korumak için bu kişileri tercih edecektir.
  • CarrefourSA bayilik verecek kişinin sicil kaydı olmamasına özellikle dikkat etmektedir.
  • CarrefourSA, halihazırda bir market işleten birine daha çabuk bayilik vermektedir.
  • CarrefourSA bayilik, süper market konseptinde açılacaksa market büyüklüğü en az 300 metrekarelik bir alana sahip olmalıdır. Süpermarket konsepti için ödemeniz gereken yatırım bedeli 750 bin lira civarındadır.
  • CarreforuSA bayilik, mini konseptte açılacaksa en az 120 metrekarelik bir alana sahip olmalıdır. Mini market konsepti için ödemeniz gereken yatırım bedeli ise ortalama 350 bin lira civarındadır.

CarrefourSA Bayilikler Ne Kadar Kazandırır?

CarrefourSA bayilikten elde edeceğiniz kazanç marketin büyüklüğüne ve konumuna bağlı olarak değişmektedir. CarrefourSA bayilikler genellikle insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde açılması tercih edilmektedir.

Mini market konseptinde açılan bir bayide kişi başına düşen harcama miktarı ortalama 20 liradır. Markete gelen insan sayısı ise günde ortalama 600 kişidir. Buradan bir hesap yaparsak aylık elde edeceğiniz kazanç ortalama 300 bin lira civarında olacaktır.

Süper market konseptinde açılan bir CarrefourSA bayiye ise günde ortalama 800 kişi gelmekte ve kişi başına düşen harcama miktarı ortalama 35 liradır. CarrefourSA bayilikler yılda en az 6 milyon ciro elde etmektedir.

4 thoughts on “CarrefourSA Bayilik Şartları Nelerdir?”

  1. Telefondan para kazanmak için yapılması gerekenlerin anlatan açıklayıcı ve değerli bilgiler verilmiş sanal asistanlık gerçekten mantıklı yani bilgiler için çok teşekkürler

    Reply
  2. Günümüz teknolojisine nasıl ayak uyulur çok açık ve net anlatılmış sitede sanki tüm teknolojik birikimler var tebrik ediyorum ve tavsiye ediyorum

    Reply

Leave a Comment