Dikiş Dikerek Nasıl Para Kazanırım?

Dikiş Dikerek Nasıl Para Kazanırım?

Evde dikiş dikerek para kazanmak isteyen pek çok kişi, internet ortamını da kullanarak bu hayallerini gerçeğe dönüştürebilmektedir.

Günümüzde kadınların çalışma hayatında yer almasına yönelik pek çok fırsat olsa da özellikle son dönemde evden çalışma fikirleri de yaygınlık kazanmaktadır. Evde dikiş dikerek para kazanmak isteyenler de hem ev ortamında rahat kalmak hem de bir yandan aile ekonomisine katkı sağlama hayallerini gerçekleştirebilirler. Ancak her işte olduğu gibi bu süreçte de dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Evde Dikiş Dikerek Para Kazanma Yöntemi

Evde dikiş dikerek para kazanma yolları için stratejik bir yaklaşım benimsemeniz yeterlidir. Çünkü diliş işi yapmak saatlerce ölçü alıp, prova yapıp ve makine başında saatler geçirmek değildir. Tamamen ufak tefek denilebilecek diliş işleri yaparak da para kazanmak oldukça kolaydır. Tüm ekipmanlarınız ve çalışma ortamınız hazırsa evden dikiş işi yapabilmek için profesyonel bir kartvizite sahip olmanız gerekir.

Kendi söküğünü dahi dikemeyecek kadar meşgul olan ya da bu işlerden hiç anlamayan kişilere bu kartviziti ulaştırarak evden dikişi işleri yapabilirsiniz. İlk zamanlar size ve çevrenize komik gelse de bu kartviziti stratejik bir şekilde dağıttıktan sonra ertesi gün telefonunuz çalabilir ve iş teklifleri alabilirsiniz. Bilindiği üzere dikiş işi esasında yüzde 30 el becerisi ise yüzde 70 girişkenlik ve müşteri talebi yaratabilme işleridir. Dolayısıyla müşteriniz olmadan evde dikiş dikerek para kazanmanız pek kolay sayılmaz.

Dikiş Dikerek Nasıl Para Kazanırım?

Evden Dikiş İşi Nasıl Yapılır?

Evde dikiş işi yapmak için belirli ekipmanlara ve bazen de bir dikiş makinesine sahip olmanız yeterlidir. Çünkü ilk başlarda elbise genişletme veya daraltma ve sökük dikme işleri ile uğraşırken daha sonra siparişleriniz giderek artabilir. Bu süreçte en iyi şekilde işlerinizi büyütmek ve kazançlarınızı arttırmak için işinize profesyonel bir bakış açısı kazandırmanız önemlidir.

Yaşadığınız şehirde ütü veya çamaşır yıkama evleri varsa onlarla da anlaşarak dikiş işlerinde yeni müşteriler bulabilirsiniz. Çevrenizde ne kadar geniş bir müşteri ağı oluşturursanız dikiş işinden kazançlarınız da o oranda artacaktır. Bu yüzden evden dikiş dikerek para kazanmak istediğinizde sadece kartvizit ile değil aynı zamanda sosyal medya hesaplarınızla da bir profil oluşturmanızda fayda vardır.

Dikiş Dikerek Para Kazanmak İçin Neler Yapılmalı?

Dikiş dikerek para kazanma taktikleri öncelikle başarılı bir profil oluşturmaktan geçer. İnsanlara dikiş içinin gerçekten gerekli olduğunu ve onlara nasıl yardım edeceğini anlatan içerikler hazırlayarak bu profili zenginleştirebilirsiniz. Ayrıca broşür ya da el ilanları ile de çevrenizde dikiş işlerinize yeni müşteriler bulabileceğiniz alanlar yaratabilirsiniz. Bunun dışında dikiş dikerek para kazanmak için şu kriterlere dikkat edilmesinde fayda vardır…

Hedef Kitlenizi İyi Belirleyin

Hedef kitle belirleme konusunda olabilecek tüm ihtimalleri değerlendirmenizde fayda vardır. Bilindiği üzere her iş için hitap edilen bir kesimden söz etmek gerekir. Dikiş işini bir başkasına veren kişiler genellikle gün boyuna farklı işlerde çalışanlar ya da maddi durumu yüksek kişiler olur. Bu sebeple kendinizi tanıtacağınız kitleyi iyi belirlerseniz, reklam faaliyetlerine harcadığınız emeğin de kısa sürede geri dönmesini sağlayabilirsiniz. Öğrenciler veya yoğun çalışanlar da hedef kitleniz içinde yer almalıdır.

Uygun Fiyatlar Belirleyin

Uygun fiyatlı dikiş işleri yapmak, kısa sürede daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmanıza yardımcı olur. Her hizmetin bir karşılığı olacağı için evde dikiş dikmek gibi bir işin de fiyatını iyi belirlemek gerekir. Bu yüzden gereğinden fazla pahalıya kaçmadan dikiş dikerek para kazanmak sanıldığından çok daha kolay olabilir.

17 thoughts on “Dikiş Dikerek Nasıl Para Kazanırım?”

  1. Motivasyonli ve aydinlatici bir yazi olmiş.devir dijital devri evden calisarak bir cok aile ek gelir veya tam gelir elde edebilir.bunun bir tanesi dr bellirttiginiz gibi evden dikis .tesekkurler.

    Reply
  2. Ço kaliteli ve çok fonksiyonlu dikiş makinemiz var. Ama şimdiye kadar sadece kendi işimizi gördük. Bu yazınızı okuduktan sonra çok cazip geldi çok teşekkür ediyorum.

    Reply
  3. Yazınızı çok faydalı buldum. Özellikle ev hanımları bu olayı kullanarak iyi kazançlar elde edebilir

    Reply
  4. Bir kaç aydır dikiş işiyle para kazanma fikirleri düşünüp durdum ve tam ne yapacağıma karar vermişken nerden başlayacağımı düşünmeye başlamıştımki bu yazı çıktı karşıma çok faydalı oldu teşekkür ederim

    Reply
  5. Tamamen ufak tefek denilebilecek diliş işleri yaparak da para kazanmak oldukça kolaydır. Tüm ekipmanlarınız ve çalışma ortamınız hazırsa evden dikiş işi yapabilmek için profesyonel bir kartvizite sahip olmanız gerekir.

    Reply
  6. Dikiş dikerek para kazanma ile ilgili faydalı bir yazı olmuş diyebilirim. Çok beğendim. Teşekkürler.

    Reply
  7. Özellikle de salgın döneminde iken insanlar eve hapsolmuş ve evden calisanlar ekonomik olarak etkilenmemiştir. Evden calisma ile hem bu salgında daha büyük bir tedbir olur hem de az bir vakit vererek para kazanmış oluruz.

    Reply

Leave a Comment