Dubai İş İmkanları

Dubai İş İmkanları

Dubai İş İmkanları  Yurtdışı iş ilanları Türkiye’de birçok vatandaş tarafında yoğun olarak değerlendirilmektedir. Bu kapsamda kişilerin gidebileceği çok sayıda ülke bulunmaktadır. Ancak genel olarak coğrafi konum açısından yakın olanlar daha fazla tercih almaktadır.

Dubai bunların başında gelmektedir. Zira diğer Arap Cumhuriyetlerine göre iş imkanları daha fazladır. Bunlara girebilmek de oldukça kolaydır. Eğer düzenli olarak incelerseniz, bunlara başvurmanız mümkün olmaktadır.

Dubai İş İmkanları
Dubai İş İmkanları

Eğer Dubai’de çalışmak istiyorsanız, yetkinliklerinize uygun olan pozisyonlara müracaat ederek en iyi sonuçları almanız mümkündür. Bu konuda ister ülkedeki firmaları değerlendirebilir, isterseniz Türk şirketlerini inceleyebilirsiniz.

Dubai’de Çalışma ve İş İmkanları

Dubai iş olanağı bakımından birçok seçenek sunmaktadır. Dubai iş ilanları 2021 hakkında inceleme yapıyorsanız, öncesinde bazı konuları bilmeniz tavsiye edilmektedir. Bu durum başvuru işlemlerini daha kolay şekilde yapmanıza imkan sağlayacaktır.

Dubai’de çalışmak istiyorsanız, Arapça bilmeniz gereken dillerden birincisini oluşturmaktadır. Aksi durum iletişim zorluklarına neden olacaktır. Bunun yanı sıra İngilizce bilgisi de iş sektöründe size destek olacaktır.

Ülkede çalışabileceğiniz birçok meslek vardır. Bunlar işçiden doktora kadar farklılaşmakta olup, tıpkı Türkiye’de olduğu gibi düzenli inceleyerek bulmanız mümkündür.

İlginizi Çekebilir – Oyun Oynayarak Para Kazanma 2022

Dubai’de İş Bulma Rehberi

Dubai iş ilanları 2020 yılında olduğu gibi bu sene de birçok iş teklif etmektedir. Ülkede genel anlamda hizmet, turizm, inşaat sektörleri önde gelmektedir.

  1. Hizmet sektörü: Dubai’de bu sektör kapsamında şoför, mağaza satış danışmanı, restoran müdürü, hostes, ofis sekreteri ve daha birçok alınmaktadır.
  2. Turizm sektörü: Bu sektör kapsamına garsonlar, kat görevlileri, temizlik görevlileri, aşçılar ve barmenler girmektedir.
  3. İnşaat sektörü: Bu sektör içinde şantiye şefleri, elektrikçiler, marangozlar, inşaat işçileri bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra proje müdürü, İnsan Kaynakları müdürleri, uzman denetçiler, sosyal medya müdürleri ve daha birçok pozisyonda da alım olmaktadır.

Dubai İş İmkanları
Dubai İş İmkanları

Dubai’de İş Piyasası

Dubai’de çalışmak istiyorsanız, iş ilanlarını düzenli olarak etmek ve başvurmak şart olmaktadır. Dubai iş ilanları sitesi için bir seçeneğiniz Türkiye’de bulunan, ancak Dubai’de faaliyet gösteren firmalardır. Söz konusu şirketlerin kendi sitelerine girerseniz, ilanları yayınlandıkları zaman görebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Söz konusu firmalar Kariyer.net, Yenibiris.com gibi sitelerden de ilanları duyurabildiği için bunlar da değerlendirmeye alınmalıdır. Eğer bir Dubai şirketi ile çalışmak istiyorsanız, Indeed ve LinkedIn gibi kaynakları incelemeniz mümkündür.

Ardından gerekli ilanlara kısa sürede ulaşabilir, iş başvurularını yapabilirsiniz. Eğer ülkede kendi işinizi başlatmak veya doktor gibi bir mesleği icra etmek istiyorsanız, daha kapsamlı incelemeler yapabilirsiniz.

Dubai’de Çalışma Kültürü

Dubai iş ilanları 2021 kadar çalışma saatleri de büyük bir önem taşmaktadır. Resmi daireler ve özel sektör bu açıdan farklılık arz etmektedir. Dubai’de bulunan resmi daireler cumartesi ve Çarşamba günleri saat 07:30 ile 14:30 arasında faaliyet göstermektedir.

Özel sektör ise 08:00 ile 13:00 arasında aktiftir. 15:00-16:00 arası açılmakta, 18:00-19:00 arasında kapanmaktadır. Çoğu organizasyon Cuma günleri kapanmakta olup, AVM’ler de genelde 10:00-22.00 arası çalışmaktadır.

Dubai’de Maaşlar

Yurt dışı iş ilanları hakkında inceleme yapanlar ülkelerin maaşlarını da merak etmektedir. Dubai için bu mesleğe göre farklılık arz etmektedir. Bunlardan bazıları Amerikan doları bazında şöyledir;

  1. İnşaat işçisi: 750 ile 4000 Amerikan doları
  2. İnşaat mühendisi: 5000 ile 10.000 Amerikan doları
  3. Elektrikçi: 3000-4000 Amerikan doları
  4. Şantiye şefi: 2250-12250 Amerikan doları
  5. Marangoz: 800-2000 Amerikan doları
  6. Garson: 900-2000 Amerikan doları
  7. Şoför: 500-2000 Amerikan doları

Bunun dışında olan meslekler ile ilgileniyorsanız, daha ayrıntılı incelemeler yapabilirsiniz.

 

22 thoughts on “Dubai İş İmkanları”

  1. Dubai de imkanlar çok iyi. Orada çalışmak isterdim. Yaşamakta isterdim tabi ki. Bir kez oraya gitmiştim. Her şey çok pahalıydı.

    Reply
    • Dubai çalışmak için çok iyi aldığın parayı değerlendire bilirsin fakat eğer orda bir hayat kurmak istersen iyi bir gelire sahip olman gerekiyor

      Reply
    • Dubai çalışmak için çok iyi aldığın parayı değerlendire bilirsin fakat eğer orda bir hayat kurmak istersen iyi bir gelire sahip olman gerekiyor. Teknik servis alından türk firmaları tercih edip gidebilirsin

      Reply
  2. Cok açıklayıcı bilgilendirici guzel bir oaylasim olmuş yurtdışında iş arayanlar dubaiyi sehrini seceneker arasina alabilir benimde yurtdisina cikma istegim vardi dubai hakkinda guzek bilgielr edindim sevdim

    Reply
  3. Güzel işler var bu zor zamanlarda güzel bir açıklamayla anlatılmış herkes için güzel ve anlaşılır bir şekilde bilgilendirme yapılmış teşekkür ederiz.

    Reply
  4. Dubai de ne kadar çalışma imkanı da olsa biz şartlar ne olursa olsun ülkemiz için emek verip ülkemizin daha güzel yerlere gelmesini sağlayabiliriz

    Reply
  5. Dubai de yaşam muhteşem hep duyuyoruz iş imkanı çok ve geliri fazlasıyla yüksek darısı bizim başımıza inşallah Türkiyem.

    Reply
  6. İş alanlarına göre gelir miktarının belirtilmesi de ayrıca güzel. Yazı gayet açıklayıcı ve bilgilendirici olmuş

    Reply
  7. Dubaide hayat güzel yaa iş imkanı çok yüksek. InsAllah gelcekte bizdede böyle imkanlar olur. Bu site de çok faydalı bilgilendirici olmuş

    Reply
  8. Dubai de imkanlar çok iyi. Orada çalışmak isterdim. Yaşamakta isterdim tabi ki. kim istemezki bir kaç defa yurt dışına çıktım gerçekten çok güzel işle alakalı yerleri var kendilerini baya geliştirmişler

    Reply

Leave a Comment