Oyun Oynayarak Para Kazanma 2022

Oyun Oynayarak Para Kazanma 2022

Dijital platformlara ve internete olan ilgiyle birlikte oyunlara duyulan ilgide bitmiyor! Günümüz dünyasında oyunlara duyulan ilginin giderek artması ve internet çağının gelişim göstermesiyle birlikte oyun firmaları harekete geçmeye başladı. Oyun firmaları git gide artarak çoğalmaya devam ediyor! Artarak devam etmelerinin ardından birbirlerine rakip oluyorlar ve gün geçtikçe ayrı senkronlar düzenlemeye çalışıyorlar. Bu nedenden dolayı günümüzde oyunlardan para kazanmak kolay hale geldi; çeşitli oyunlara olan ilginin artması için oyun firmalarının “tercih edilebilirlik” vizyonuyla hareket ettiği görülüyor. Oyun firmaları ve oyun sahipleri tercih edilebilmek için kişilere oyun esnasında para kazanma ihtimali sunuyor. Anlayacağınız oyunlardan sadece profesyonel oyuncular para kazanmıyor! Oyun oynayarak para kazanma 2022 yılına yaklaştığımız günlerde oldukça kolaydır. Bu makalede, oyun oynarken aynı zamanda nasıl para kazanılır? Sorusuna geniş çaplı araştırmaların sonucunda cevap vereceğiz; eğer sizde oyun oynarken para kazanmak istiyorsanız, makalemizin devamını okumalısınız.

Oyun Oynayarak Para Kazanma 2022

Twitch ile Yayın Yapmak

Oyun sever kişilerin birlikte toplandığı platformlardan bir tanesi olan twitch, günümüzde bilinen ve oldukça sükse yapan bir platformdur. İyi bir bilgisayar ile oynamayı sevdiğiniz ve ilerlemiş olduğunuz bir oyunla dikkat çekerek yayın yapabilirsiniz; bu esnada twitch üzerinden de para kazanmanız mümkündür. Oyun oynayarak para kazanma 2022 ilk sırada yer alan bu platform, kişilere fazlasıyla para kazandırıyor ve bazı haklarda sunabiliyor. Oyun oynamaya başladıktan sonra kendinize bir kitle oluşturmayı başarabilirseniz; daha yüksek miktarda kazançlar da elde edebilirsiniz. Yayın yapabilmek veya yayıncı olabilmek için sadece oyun oynamanız yetmiyor; bunun yanında kitlelere hitap etmeyi bilmeniz ve ilgi uyandıran bir kişiliğe bürünmeniz gerekiyor. Twitch üzerinden belirli kitlesi olan oyunları da oynamanızı öneriyoruz; LOL, CS-GO, PUBG, GTA5 gibi oyunları tercih etmeniz sizin açınızdan daha faydalı olacaktır. Tabi kişilerin dikkatini çeken oyunları da oynayıp, ilgi odağını yayınınıza toplayıp belirli bir kitleye de ulaşmanız mümkündür. Yayınları genelde Twitch üzerinden açmanızı önersek de Youtube ve Facebook’tan da yayın açarak para kazanmanız mümkündür.

Online Turnuvalara Katılın

Çevrenizde birçok arkadaşınızla heyecanlanıp turnuvalara katılmış olabilirsiniz. Turnuvalara katılıp para kazanmanız için oyun hakkında yetenekli olmanız ve bu oyunu sürekli oynuyor olmanız gerekiyor. Bununla kalmıyor sizinle birlikte takım arkadaşlarınızın da oldukça yetenekli ve en az sizin kadar oyun bilgisine sahip olmaları lazım; bu yeterlilik şartlarını sağlarsanız. İyi bir takım kurmanız ve kendinize güvenmeniz halinde tek yapmanız gereken şey turnuvalar hakkında bilgi edinmek ve tarihlerini araştırmaktır. Turnuvalar hakkında bilgiler edindikten sonra bu turnuvalara başvuru yapmalısınız. Küçük gelirlerden başlayarak yüksek gelirli turnuvalara ulaşabilmeniz azminize ve oyun zekanıza bağlıdır. Oyun zekanızın takımınızla bütünleşmesi halinde binlerce lira kazanabilir ve hatta Avrupa’da dahi turnuvalara katılma hakkı elde edebilirsiniz. Kendi çapınız ve takımınıza olan güveninizle birlikte para kazanmaya başlayabilirsiniz. Online bir şekilde turnuvalara katıldıktan sonra tecrübedeneyim ve oyun bilgisinin artmasıyla birlikte e-spor teklifi alma şansınızda bulunuyor. Dediğimiz gibi iyi bir oyuncu olmanız halinde yükselmeme gibi bir şansınız bulunmuyor; kendinizi keşfettikten ve yeteneğinizin farkına vardıktan sonra turnuvalara başvuruda bulunup para kazanmaya başlayın.

Oyun Esyasi Satin
Oyun Eşyası Satın

Oyun Eşyası Satın

Genel olarak bütün oyunlarda eşya satılıyor; bu eşyalar item olarak da geçiyor. Piyasada oyun sitelerinin içerisinde pazarlar bulunmaktadır. Eşya ve itemlerinizin kalitesine göre gerçek para değerlendirmesi yapılan birçok site ve bu eşyaları almak isteyen kullanıcı sayısı çok fazladır. LOL, PUBG, CS-GO ve DOTA gibi oyunları oynamanız halinde yükselteceğiniz hesaplarınızı da satabiliyorsunuz. STEAM item pazarlamaya verilebilecek en iyi örnekler arasında bulunuyor; oyunları oynadıkça yükselteceğiniz profiliniz ve profilinize katacağınız silah, eşya ve itemleri satışa sunabiliyorsunuz.

Oyunlarin Hatalarini Bulun
Oyunların Hatalarını Bulun

Oyunların Hatalarını Bulun

Oynadığınız oyunun tüm düzenine hakim olmaya başladıktan sonra oyunun hatalarını bulup, oyun sahiplerine e-mail yoluyla oyun hatalarına dair fikirleriniz olduğunu belirtin. Piyasaya nakli geçmemiş oyunları sürekli bir şekilde oynayın ve yaptığınız testler doğrultusunda çıkan hataları yapımcı ve oyun sahiplerine raporlayın. Firmalar oyunları çıkartmadan önce genelde test ekibi oluşturuyor; bu ekibin önemi ve katkısı oyunun hatalarını tamamen bitirip piyasaya sürmektir. Bu durumdan sürekli bir şekilde cüzi miktarda para kazanabiliyorsunuz; ancak bu iş zannettiğiniz kadar kolay olmayabiliyor. Bazen önünüze oynamaktan keyif almayacağınız ve size gına getirecek oyunlarda çıkabiliyor; bunları göze aldıktan sonra oyun hatası bulmaya devam ederseniz aylık gelirinizi artırabilirsiniz. Oyun hatalarını bulmayı istiyor ve bu işte kararlıysanız sizlere birkaç site önerisinde bulunabiliriz. PlaytestCloud adlı sitede güvenilir bir şekilde oyunları test edip para kazanabilirsiniz; bunun yanında ise, BetaFamily, ErliBird ve BestReviewApp gibi siteleri de kontrol etmelisiniz .

Youtubea Oyun Videolari Ekleyin
Youtube’a Oyun Videoları Ekleyin

Youtube’a Oyun Videoları Ekleyin

Youtube mecrası oldukça geniş kitleye sahip bir dijital platform haline geldi. Sınırsız içeriğe ve dünya çapında oldukça fazla ilgiye sahip olan Youtube her koşulda ilgilenilmesi gereken bir platformdur. Oyun oynayarak para kazanmak istiyor ve bu koşulda yükselmeyi de planlıyorsanız Youtube’u tercih edebilirsiniz. Bu platformun aniden dünya üzerinde sükse etmesiyle birlikte izlenme ve beğenme oranlarına göre dolar üzerinden para kazanabiliyorsunuz. Tabi ki bu durumda yaratıcılığınız, seslenme ve hitap biçiminiz, karakteriniz ve oyundaki yerinizde fazlasıyla önemlidir. Youtube pes etmeden sürekli bir şekilde video çekmeniz halinde illaki yükselmeye ve fark edilmeye başlayacağınızı düşünüyoruz. Bu durum sizin çabanıza ve emeğinize bağlıdır; başlangıç seviyesinde para kazanmaya başladıktan sonra ilgi odağınız artacak ve daha yüksek ücretler elde edebileceksiniz. İzlenme oranınızın yükselmesiyle birlikte, abone ve beğeni sayısının da yükselmesi aylık gelirinize oldukça etki edecektir. Bunların yanında ise Youtube’da ufak bir kitlenizin oluşmasının ardından yayınlarda açabilirsiniz; bu yayınlardan da para kazanmanız muhtemel bir durumdur. Oyun kanallarının popülerleşmeye başladığı ve oyuncuların da arttığı bu dönemde vakit kaybetmeden Youtube kanalı açıp video yüklemeye başlayın. Belirli ücretler halinde paralar kazanabilir ve oyunlarda kendinizi daha iyi geliştirebilirsiniz.

E- Sporcu Olun

Sürekli bir şekilde oynadığınız ve sıkılmadan saatlerinizi harcadığınız oyunlarda profesyonelleşmeyi deneyebilirsiniz. Yıllardır oynamış olduğunuz ve yetenekli olduğunuzu düşündüğünüz bir oyunda neden yükselmeyesiniz ki. Günümüzde e-sporcu kimliği altında oyun oynayarak kulüplerden maaş alan birçok oyuncu bulunmaktadır. Oyun oynayarak en fazla parayı kazanan kişiler e-sporculardır; bunların yanı sıra oyunculuk kariyerlerinin sonunda tanınırlığı sayesinde canlı yayın açarak da para kazanabiliyorlar. Profesyonel kariyer yapmayı denemelisiniz; çünkü yetenekliyseniz gerçek bir e-sporcu olabilirsiniz.

Profil Satabilirsiniz

Günümüzde oyunların gelişim göstermesi ve oyun içi hesapların ticaretinin de yapılmasıyla birlikte  kişilerin oyunlardan para kazanma istekleri oldukça arttı. Bilinen online oyunlarda var olan hesaplarınızı yükseltip, item ve eşya kısmını da kastıktan sonra profil hesaplarınızı siteler aracılığıyla satabilirsiniz. Oyun oynayarak para kazanmanın en basit yollarından bir tanesi olan profil satma, kişilerin en fazla tercih ettiği durum olarak biliniyor.

Yukarıda da görmüş olduğunuz gibi “Oyun oynayarak para kazanma 2022” başlığı altında yazmış olduğumuz makalede bilgilendirici bir açıklamada bulunduk ve oyun oynayarak kazanç elde edebileceğiniz fırsatları sizlere sunmuş olduk; bu fırsatları değerlendirmeniz halinde kesinlike para kazanacaksınız.

8 thoughts on “Oyun Oynayarak Para Kazanma 2022”

  1. Para kazanmanın farklı yöntemleri ayrıntılı bir şekilde açıklanmış ve bilgi almak isteyenler için faydalı bir yazı olmuş. Teşekkürler.👏👏👏

    Reply
  2. Bence de mantıklı bir yazı olmuş para kazanmanın yolları hakkında bilgilendirici ve açıklayıcı bir yazı olmuş bravo

    Reply
  3. Metin 2 oyunu oynuyorum orada kazandığım itemlerden satıyor iyi para kazanıyorum. Eskiden zevkine oyunlar oynanırdı ama bu makalede anlatıldığı gibi gerçekten hem zevkle oyun oynuyor hem para kazanıyoruz. Artık gençlerimizin ufku açıldı hem de iyi para kazanılıyor.

    Reply
  4. Çok güzel bi yöntem hem eylenerek otun oynuyorsun birde para kazanıyorsun bence mukemel herkes bunu yapmalı.

    Reply

Leave a Comment