Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2022

Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2022

Dünya üzerinde teknolojinin gelişmesiyle birlikte internet çağı önderliğiyle oyunların popülerliği arttı! Oyunların popülerliğinin artışı, oyun firmalarının da kişilere sunduğu imkanların değişiminde büyük pay sahibi oldu. Günümüzde birçok kişinin oyun oynadığı aşikar bir durumdur; online bir şekilde kişilerin oyunlar oynayıp bu oyunlardan para kazanmak istemeleri de oldukça doğaldır. Saatlerini harcayıp bir oyuna emek veren ve bu oyun üzerinden para kazanmak isteyen kişiler, oyunlardan para kazanmanın yollarını arıyorlar. Gerçek para kazandıran oyunlar 2022 nelerdir? Online oyunlardan nasıl para kazanırsınız? Oyunlardan para kazanmanın yolları nelerdir? Para kazandıran mobil oyunlar nelerdir?

Gercek Para Kazandiran Oyunlar 2022
Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2022

Para Kazandıran Mobil ve Online Oyunlar

Mobil oyunlarda geçmiş dönemlerde neredeyse hiçbir şekilde para kazanılmıyordu; sanal parayı veya hesap profilini satarak para kazanmanın yanında artık uygulama şeklinde de para kazanmak mümkün gözüküyor. İnternetin gelişimiyle birlikte mobil oyunlarında büyük bir sükse yaptığı tüm dünya tarafından biliniyor. Hali hazırda var olan oyunlara Play Store ve App Store tarafından ulaşabilirsiniz; oyunların yüklenme aşamasında bazı bilgiler ve bu bilgilerin yanında ise kredi kartı bilgileriniz de istenmektedir. Oyunlardan para kazanmak istiyorsanız ilk olarak oyunları tanımayla işe başlayabilirsiniz; bir mobil uygulamadan indirdiğiniz oyunun kurgusunu, işleyişini ve nasıl ilerleyeceğini bilmek size oyun hakkında nasıl para kazanabileceğinizi de anlatır. Günümüzde genel olarak tercih edilen mobil oyunlar PUBG ve LOL olarak biliniyor; ancak Play Store ve App Store’de bunların yanı sıra tercih edilen birçok mobil oyun uygulaması bulunuyor. Oyunların hepsi güvenilir olmayabiliyor; bunun için giriş yapmadan önce oyunları araştırmanızı önerdik.

Dijital çağın gelişimiyle birlikte kişiler oyunlara oldukça önem vermeye ve zaman ayırmaya başladı! Bazı kişilerin hayatlarında oyun oynamak yaşam tarzı haline geldi; bu sebepten dolayı oyun oynarken para kazanmak isteyen birçok kişi bulunuyor. Günümüzde oyun oynarken para kazanmak mümkündür; belli başlı oyunları oynayarak para kazanabilirsiniz. Peki bu oyunlar hangileridir?

 

PUBG

Gerçek para kazandıran oyunlar 2022 yılına yaklaşırken sayısını artıyor. Para kazandıran oyunlar değince akla ilk gelen oyunlardan bir tanesi olan PUBG popülerliğini sürdürüyor. Bahsi geçen oyunların arasında fazlasıyla ün salmış ve rakiplerini tasarlandığı günden itibaren geride bırakmış olan bu oyun tüm dünya üzerinden oynanmakta. Bu oyunda kendinizi geliştirip, çevrimiçi oluşunuzun artması ve oyun bilginizin yükselmesi halinde katıldığınız turnuvalardan para kazanmanız oldukça mümkündür. Oyuna dair ettiğiniz bilgilerin çoğalması halinde PUBG oyunundan ne kadar fazla para kazanabileceğinizi kestirememeye başlayabilirsiniz; günümüzde PUBG oldukça ünlü olan ve en fazla para kazandıran oyunlar arasında varlığını göstermektedir. Bunların yanında kullanıcı hesabınızı ne kadar fazla geliştirirseniz o kadar iyi hale gelmektesiniz; ayrıca bu sayede profil hesabı satışı da yapabiliyorsunuz. Oyundaki hesabınız ne kadar güçlü ve kullanılır olursa profilinizi o kadar fazla fiyata pazarlayabilir ve satabilirsiniz.

 

Leagues Of Legends (LOL)

Son dönemlerin en popüler oyunlarından bir tanesi olan LOL kişiler tarafından sempati ve ilgi duyularak takip ediliyor ve e-spor takımlarına da oldukça önem veriliyor. Bu oyunun en fazla Güney Kore’de ünlü olduğu ve Türkiye’de de oldukça yeri göz doldurduğu söylenilebilir. Oyunun içerisinde bulunan karakterleri seviyeler halinde geliştirerek ve sanal para ile karakter satın alarak büyüyebiliyorsunuz.

Hesabınızın level atlaması ve oyun içi karakter skinlerinizin çoğalması halinde profil hesabınızı geliştirmiş sayılıyorsunuz; bu hesapları da tıpkı PUBG adlı oyunda olduğu gibi pazarlayıp satabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra bu oyuna çok tutkuluysanız ve iyi oynadığınıza, yetenekli olduğunuza eminseniz e-sporcu olabilmenizde muhtemel bir ihtimaldir. LOL üzerinden tanınıp e-sporcu olan birçok kişi bulunuyor; kişilerin kazandığı paralar oldukça tatmin edici olduğu biliniyor. Bunların yanı sıra LOL oyununu iyi oynamanız ve karakterlere hakim olmanız sonucunda Twitch platformu üzerinden yayın açıp da para kazanmanız ihtimaller arasında bulunuyor. Yayın açtıktan sonra oyuna hakim olduğunuzu liginizle de kullanıcılara kanıtlayıp onların ilgisini çekmelisiniz. LOL oyununu oynayarak Youtube’a video atma halinde de para kazanma imkanınız bulunuyor; bu durum oyunu oynama tarzınıza, liginize, içeriğinize ve videoları nasıl yüklediğinize bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.

Counter Strike Global Offensive

Counter Strike Global Offensive’de kişilerin ilgisini kısa bir sürede çekmiş ve dünya üzerinde büyük bir sükseyle online oyunların tercihinde üst sıralara yükselmiştir. Dünya genelinde en çok oynanan oyunlar arasında olan CS-GO, kişilere birçok yönden para kazandırabiliyor. İlk olarak CS-GO oyununa hakim olmanız halinde ve yetenekli olmanızla birlikte bu oyundan e-sporcu olarak para kazanabileceğinizi belirtmemiz gerekiyor. Bunun yanında LOL adlı oyunda da olduğu gibi CS-GO oynarken Twitch platformu üzerinden canlı yayın açarak da kullanıcıların dikkatini çekerek para kazanabilirsiniz. Profil hesaplarınızın da oldukça önemli olduğunu söylemeliyiz; çünkü hesapların içerisinde bulunan teçhizatlar bazı kişilerin oldukça dikkatini çekebiliyor. Bu oyunda, piyasası belirlenmiş birçok ürün bulunuyor; bu ürünleri oyunu oynayan kullanıcılar sizlerden satın alabiliyorlar. Oyunda sandıktan çıkartacağınız bir bıçakla bile uzun süre geçinebilirsiniz; bu durum şansınıza bağlı olsa da umut vericidir.

PCH (Mobil)

PCH adlı oyun piyango çekilişleriyle tanınan bir marka haline geldi. Kişilerin mobil oyun dünyasında tercih ettiği ve kişilere para kazandıran bir oyundur. Tabi ki her uygulama ve oyunun para sistemi farklı olsa da PCH oldukça güvenilir ve bilinir bir şekilde paranızı veriyor. Hediye kartları ve nakit ödemelerde bulunan bu oyun, oyunların ücretsiz bir şekilde oynanması halinde bonus hediye kartı kuponu veriyor.

Mistplay

Mistplay kişilere beklenmedik fırsatlar sunuyor! En kolay şekilde para kazanmak için Mistplay oyununu tercih edebilirsiniz; bu oyunun sizlerden istediği saatlik bir şekilde oyun uygulamasının istediği oyunları oynamanızdır. Bu saatlik ücretlendirmelerin 3 ila 5 dolar arasında olduğu da biliniyor; oyunları oynamakta ücretsizdir. Mistplay sadece Android cihazlara uyarlıdır; bu oyun uygulaması saatlik ücretlerinin yanında hediye kartları da vermektedir.

DOTA2

DOTA uzun zamandır var olan ve tercih edilirliğini kaybetmeyen bir oyundur. Son zamanda popülerliğini yitirmiş olsa da DOTA tutkunu birçok kullanıcı bulunuyor. Gerçek para kazandıran oyunlar listesinde bulunan DOTA, karakter gelişimi, seviye atlama ve bunların yanında silah, aksesuar gibi profil hesabını güçlendiren durumlar oldukça önemlidir. Bu online oyun üzerinden turnuvalara katılıp ayrıca kazanç elde etmenizde mümkün gözüküyor; oyun bilginize ve oyun hakimiyetinize göre turnuvalara girip yüksek gelirde kazançlar elde etme şansınız bulunmaktadır.

Second Life

Oyun oynamakla aranız gerçekten iyiyse ve sıkılmıyorsanız para kazanabileceğiniz bir diğer oyun ise Second Lifedir. Düzenli bir şekilde bu oyunu oynamanız halinde cüzi miktarlarda aydan aya para kazanabiliyorsunuz; çaba göstermeniz ve oyun içerisinde büyümeniz halinde para kazanma miktarınız yükselebiliyor. Second Life içerisinde bulunan oyun parasını yani sanal parayı da gerçek paraya dönüştürme imkanınız bulunuyor.

Yukarıda da görmüş olduğunuz gibi sizlere gerçek para kazandıran oyunları sunduk. Gerçek para kazandıran oyunlar 2022 yılında da fazlalaşmaya ve sürekliliğini göstermeye devam ediyor. Bu oyunları tercih ederek ve oyunlar içerisinde gelişim göstererek para kazanmaya başlayabilirsiniz.

18 thoughts on “Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2022”

  1. Makale çok iyi olmuş CSGO yazısı çok doğru ben oradan gelir elde ediyorum. Yazılanlar çok doğru yazan kişilerin emeğine sağlık süper bir makale olmuş.

    Reply
  2. Bundan çok değil 5 yıl kadar önce oyun oynayken para kazanılacak deseler gülerdim ama şuan gerçekten de gelir elde ediliyor hemde azımsanmayacak kadar güzel meblağlar özellikle gençler açısından çok revaçta

    Reply
  3. Teknoloji çağında artık para oyunlarda ve görevlerde taskpara yine harika bir makale yazmış

    Reply
  4. Oyunlardan para kazanmak hususunda birçok site ve video var coin ve kripto para kaynaklı fakat ben gecerliliği olan para türlerini tercih ediyorum p

    Reply
  5. Teknolide artık para kazanmak oyunlardan biraz daha kolay okadar çok oyun varki sizin saydığınız gibi onlardan yayın açarak bile kazanılabilir ☺️

    Reply
  6. Makale çok iyi olmuş CSGO yazısı çok doğru ben oradan gelir elde ediyorum. Yazılanlar çok doğru yazan kişilerin emeğine sağlık

    Reply
  7. Para kazandıran uugulamalar çok güzel ama bazı uluslararası uygulamalarda paypal üzerinden yatırım yapılıyor paypalda Türkiye de geçerli olmadığından kalıyoruz ödemeleri alamadan oyun oynayarak para kazanma uygulamalarını çok kullandım güvenilir olanda vardi olmayanda iyi araştırmak lazım yazınız çok güzel hazırlanmış teşekkürler

    Reply
  8. Görev Yapıp Para Kazandıran Bi Uygulama Çok Beğendim Başka Uygulamalar 0.003 Fln Verirken Bu Uygulama 1 TL 3 TL Fln Veriyo Çok İyi

    Reply
  9. Para Kazandıran Oyunlar hakkında detaylı ve bilgi verici bir yazı olmuş tebrik ederim elinize sağlık

    Reply
  10. Para Kazandıran Oyunlar 2022 ile ilgili olarak son derece güzel bir yazı olmuş diyebilirim. Çok teşekkür ediyorum.

    Reply
  11. İçerisinde oynadığım oyunlar ve evet para kazanılabiliyor daha çok kişiye ulaşması için güzel bir yazı olmuş teşekkürler.

    Reply
  12. Para kazandıran oyunlar ile ilgili çok anlaşılır bir yazı olmuş. Merak edenler ve arastiranlar kesinlikle okumalı para kazanma yolu artık çok basit teşekkürler taskpara

    Reply
  13. para kazandıran oyunlar ile ilgili çok anlaşılır bir yazı olmuş gerçekten para kazanma yolu artık çok basit teşekkürler taskpara

    Reply

Leave a Comment