Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Başvuru Yapılır?

Kim milyoner olmak istere nasıl başvuru yapılır birçok yarışmacı adayı tarafından merak edilmektedir. 2 Ağustos 2011 tarihinden bu yana ATV ekranlarında yayınlanma olan program, 2014 yılına kadar Kenan Işık tarafından yönetilmiştir.

Ardından 2014-2017 arasında Selçuk Yöntem, 2017-2019 arasında Murat Yıldırım, 5 Ekim 2019 tarihinden bu yana ise Kenan İmirzalıoğlu yönetmektedir. 75 dakika olan programın yapımcısı Meltem Kayalı olup, Sera Film Services tarafından dağıtılmaktadır. 10 sezona sahip olup, günümüze kadar 96 bölüm yapmıştır.

Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Başvuru Yapılır
Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Başvuru Yapılır

Günümüzde birçok kişiyi ekranlara kilitlemekte olup, nasıl başvurulacağı, kuralları sıklıkla incelenmektedir. Bu açıdan müracaat, online olarak yapılabilmektedir.

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Formu

Kim milyoner olmak istere nasıl başvuru yapılır için yapmanız gereken işlemler oldukça kolaydır. Bunun için https://www.atv.com.tr/milyoner/form sitesine girdikten sonra karşınıza,

Fotoğraf ekle,

  1. C. Kimlik numarası,
  2. Adı ve soyadı,
  3. Yaşadığınız şehir,
  4. Doğduğunuz yer,
  5. Doğum tarihi,
  6. Cinsiyet,
  7. Telefon,
  8. Ulaşılabilecek ikinci telefon,
  9. E-posta adresi,
  10. En son mezun olunan okul ve bölüm,
  11. Meslek durumu,
  12. Çalışılan kurum adı,
  13. Medeni durum,
  14. Hobiler,
  15. Özel yetenekleriniz gibi alanlar doldurulmalıdır.

İlgili tüm alanları doldurduktan sonra robot olmadığınızı doğrulamanız, sonrasında ise göndermeniz gerekir. Bunların sonucunda başvuru işlemleri tamamlanabilir. Sonrasında program tarafından bilgilendirme almayı beklemeniz yeterlidir.

İlginizi Çekebilir – Oyun Oynayarak Para Kazanma 2022

Kim Milyoner Olmak İstere Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Her yarışmanın bazı kuralları vardır. Bu nedenle kim milyoner olmak istere nasıl başvuru yapılır sorusunu merak ediyorsanız, öncelikle kuralları bilmeniz gerekmektedir. Yarışma bu açıdan toplamda 12 soruya sahiptir.

İkinci soruda 2.000 Türk lirası değerinde baraj sorusu yer almaktadır. 7. soruya gelindiğinde ise 30.000 değerinde ikinci baraj sorusu gelmektedir. Yarışma kaybedilirse, en son geçilen baraj sorusunun ödülü elde edilmektedir.

Buna karşılık kişilerin çekilmesi durumunda, son yanıtlanan sorunun değeri neyse o kazanılmaktadır.

Yarışmalara dört adet joker verilmekte olup, üç tanesi istendiği zaman kullanılabilir. Ancak çift joker hakkı yedinci soru ardından kullanılabilmektedir. Yarışmada eski programlara nazaran, sesli soru da sorulmaktadır. Bu ilk 7 soruluk alanda yer almaktadır.

Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Başvuru Yapılır
Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Başvuru Yapılır

Kim Milyoner Olmak İster Joker Hakları

Kim milyoner olmak ister kaç soru var 12 tanedir. Yarışmacılara yardımcı olması için bir takım jokerler de vardır. Bunlar açıklamaları ile beraber şu şekildedir;

  1. Seyirciye sorma: Bu seçenekte stüdyoda yer alan seyircilerden yardım alınmakta olup, seyirciler cihaz yardımıyla 10 saniye içinde cevap vermektedir.
  2. Telefon: Bu seçenekte yarışmacılar başvuru sırasında belirttiği üç arkadaşından birini arayarak, 30 saniyede soru üzerine bilgi almaktadır.
  3. Yarı yarıya: Bu seçenekte sistem iki yanlış seçeneği elemektedir.
  4. Çift cevap: Bu joker yedinci soru ardından kullanılmakta olup, bir soruya iki kez yanıt verebilir. Ancak joker kullanılınca çekilme yapılamaz.

Eğer yarışmaya katılacaksanız, joker haklarınızı doğru yerlerde kullanmanız gerektiği hatırlanmalıdır.

Kim Milyoner Olmak İster Para Ödülleri Ne Kadar?

Kim milyoner olmak ister para sıralaması yarışmacı adayları tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Bunlar incelendiğinde her soru için şöyle olduğu görülmektedir;

  1. soru: 1.000 Türk lirası
  2. soru: 2.000 Türk lirası
  3. soru: 3.000 Türk lirası
  4. soru: 5.000 Türk lirası
  5. soru: 7.500 Türk lirası
  6. soru: 10.000 Türk lirası
  7. soru: 30.000 Türk lirası
  8. soru: 50.000 Türk lirası
  9. soru: 100.000 Türk lirası
  10. soru: 200.000 Türk lirası
  11. soru: 400.000 Türk lirası
  12. soru: 1 milyon Türk lirası

Kazanılan para ödülleri programdan programa değişebilmekte olup, kişilerin belirttiği banka hesabına yatırılır.

2 thoughts on “Kim Milyoner Olmak İster Nasıl Başvuru Yapılır?”

  1. Bu yarışmaya katılmak istiyordum nasıl katılır diye araşturdım hiç birşey bulamadım sonra buraya girdim ne varsa yazmış çok teşekürler

    Reply
  2. Kim milyoner olmak ister bu zamana kadar gelmiş geçmiş en iyi yarışma programıdır net söylüyorum.Hem sorulan sorular açısından hem de sunan beyfendi açısından 10 numara yarışma programı.

    Reply

Leave a Comment