Oyun Oynayarak Nasıl Para kazanılır?

Oyun Oynayarak Nasıl Para kazanılır?

Oyun Oynayarak Nasıl Para kazanılır?

Oyun oynayarak para kazanmak bir çoğumuzun hayalidir. Hele de oyun oynamayı seviyorsanız. Günümüzde artık çok fazla bilgisayar ve mobil oyun çıkmaya başladı ve bu alanlardaki pazarlarda ciddi büyümeler yaşanıyor. Sizlerde oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var.

Oyunlarda para kazanmak için nelere dikkat etmeliyiz?

Her şeyden önce her oyun oynayan para kazanacak diye bir kural yoktur. Bu yüzden herkesin oyun oynayarak para kazanması mümkün değildir. Ama bu işe gerçekten kendini adayan kişiler 6 haneli rakamlara kadar para kazanmakta. Şimdi birlikte oyun oynarken nasıl para kazanılır hep birlikte bakalım

1-E-spor turnuvalarına katılın; Turnuvalar nitelikli oyuncuların becerilerini kullanarak para kazanmasını sağlar. Bu turnuvalarda kazanılan ödüllerin büyüklüğü gözlerinizi kamaştırabilir.2011’de Dota2 turnuvasını kazanan bir ekibe 1 milyon dolar para ödülü verildi. Aynı şekilde 2011’de Amerika’da düzenlenen Star League Starcraft 2 turnuvasını kazananlara 100,000 dolar verildi. Bunlara benzer birçok turnuva halen yapılmakta. Ayrıca bu turnuvaları kazanan profesyonel oyunculara kurumsal firmalar ve futbol ligi takımları da sponsor olmakta ve bu sektörlerden de ciddi gelirler elde etmektedirler.

2-Oyun testçisi; Oyun test etmekte oldukça karlı ve rahat bir iş sektörüdür. Oyun testçisi oyunu geliştiren kişilere yardım eder ve oyunda gördüğü sorunları ve bugları bildirir. Oyunu oynar; hata, bug ve sorun arar. Problemleri tespit edince de oyunun içinde yapılması gereken müdahaleler geliştiriciler tarafından yapılır. Hataları bulundukça rapor hazırlanıp oyunu geliştiren kişilerle durum paylaşılır.

3-Oyunlardaki hesabınızı satarak para kazanın; Herkesin çocukluğundan hatırladığı gibi Metin2 ve Knight onlıne gibi oyunlarda hesaplar satılarak para kazanmak oldukça fazlaydı. Hatta arabalarını ve evlerini bile oyun hesabı için veren insanların haberlerini görmüşsünüzdür. Sizlerde bu yöntemi deneyerek oldukça karlı takaslar gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle bu durum onlıne oyun sektöründe yaşanıyor.

4-Oyun oynarken canlı yayın ile para kazanmak; Bilgisayarlarınızda ya da farklı bir araç üzerinden oyun oynarken aynı anda Twıtch gibi platformlar üzerinden veya Youtube gibi mecralardan canlı yayınlar açabilir, takipçilerinizi aynı anda oynadığınız oyunlara çağırabilir ve onlarla vakit geçirirken aynı zamanda da para kazanabilirsiniz. Bir diğer konu ise takipçileriniz size bağışlar yapması bu da oldukça fazla kazandıran bir yöntemdir.

 

Hangi Tür Oyunlar Daha Çok Para Kazandırıyor?

 

1- Money Whale; Oynaması oldukça basit olan Money Whale’i AppStore ve Google play’dan indirebilirsiniz. Ardından oyuna girmek için kullanabileceğiniz 3 yöntem var. İster Facebook isterseniz Twıtter ya da Telegramınızla girebilirsiniz. Oyunun çok basit ve kolay oynanan bir mantığı var. Oyundaki mantık bizlere reklam izlettirerek para kazanmak ve kazandığı bu paranın da bir kısmını bizlere vermek.

2- WinDoge; Çark çevirerek para kazanabileceğiniz harika bir oyun. Oyunda ki en temel görev 4 saat 1 size verilen 24 kez çark çevirme görevini yerine getirerek DogeCoin(kripto para) kazanmak .

3- Make Money- CEO; Sizin kendi şirketlerinizi oluşturduğunuz bir platform. Çok basit bir sisteme sahip olan bu oyunda ekranda bulunan 5 adet şirketinizi açmaya çalışıyorsunuz ve zamanı geldiğinde şirketlerin üzerine tıklayarak şirketlerinizden para kazanıyorsunuz. Kazanmış olduğunuz parayı da sandık alarak kullanıyorsunuz. Sandıklardan kristal ödülleri çıkıyor ve kristaller sayesinde de mağazadan istediğiniz ödülleri alabilir ya da nakit para olarak da alabilirsiniz.

4- Para Sitesi.net; Köpek besleyerek para kazanabileceğiniz harika bir oyun, bu oyununda sistemi oldukça basit 4 saatte 1 köpeğinizi besleyerek 1 ay boyunca yaşatmaya çalışıyorsunuz. Hayvanınızı besledikçe puan kazanıyorsunuz. Kazanmış olduğunuz puanları da puan havuzuna yolluyorsunuz ardından kim ne kadar çok puan yollamışsa ona göre bir sıralama yapılıyor ve sitenin belirlemiş olduğu ödül havuzundan ki paradan en fazla puan yollayan kişi en fazla parayı kazanmış oluyor.

5- Oyna Kazan ­– Canlı Bilgi Yarışması; Uygulama içerisinde anlık olarak canlı bir şekilde bilgi yarışmasına katılıyorsunuz telefonunuzdan ve eğer uygulama içerisin deki sorulara doğru yanıt verip sonuna kadar ilerlerseniz büyük ödülü kazanıyorsunuz.

 

Oyunlardan Para Kazanma Yolları Nelerdir?

Oyunlardan para kazanmanın birçok yolu olmakla beraber burada ele alacağımız konular herkesin kolayca ulaşabileceği basit yolar olacak. Her şeyden önce bilmelisiniz ki her şeyi bir kenara bırakıp sadece oyun oynayarak para kazanmaya yönelmek çılgınlık olur. Lakin oyun oynayarak para kazanmak bedeninizi yormadan ek gelir elde etmeniz için harika bir yöntem.

1- Online oyunlara yönelin; Onlıne oyun pazarı her geçen gün büyümekte 2017 yılında 750 milyon dolar, 2018 yılında 878 milyon dolar, 2019 yılında 1 milyar dolar, 2020 yılında 1.9 milyar dolar ve 2021 yılında ise 5 milyar dolar bandına gelmiş durumda

2- Oyun içi satışlar yapın; Oyunlarda geliştirdiğiniz karakterlerinizi ya da oyunda elde ettiğiniz ıtemlerinizi gerçek para karşılığında satabilir ve bu yolla gelir elde edebilirsiniz. Kulağa hoş geliyor.

3- Oyunlarınızı oynarken çevrenizle paylaşın ve yayınlayın; İyi bir oyuncu olmanın yanında sohbetinizin de insanlara hoş gelmesi durumunda yayın platformlarında kendinizi izlettirebilir ve insanların size bağışlar yapmasını sağlayabilirsiniz. Geçmiş yıllarda ve halen devam bu para kazanma yöntemiyle ciddi gelirler elde edilmekte.

5 thoughts on “Oyun Oynayarak Nasıl Para kazanılır?”

  1. Gergin yeni kazanç kapılarını kovalamak la geçiyor zamanım birçok uygulama gerçekten insanları kandırmayın ödülleri ücretleri ödüyor ve bu durum beni daha da sevklendiriyor,örneği taskpara bitcoin blast vb ..birçok oyun ve uygulamalar…

    Reply
  2. Günümüzde pek çok oyundan para kazanma sistemi var taskpara, paribu, bitcoin vb evet doğru ama sigortamızın işlenmesi için real hayatta da çalışmak şart

    Reply
  3. bu bilgi paylaşımı için teşekkürler. her şey yine bizim çok çalışmamıza çıkıyor. bu gibi işlerle normal hayatımızın maddiyatını destekleyebiliriz.

    Reply

Leave a Comment