Türkiye’nin En İlginç Gezilecek ve Ünlü Yerleri

Türkiye’nin En İlginç Gezilecek ve Ünlü Yerleri

1 – ÇEŞME’NİN EN ÜNLÜ YERİ VE OTELİ

Çeşme dediğimiz zaman aklımıza tabi ki de Alaçatı geliyor. Son zamanlarda iyice ünlenen Alaçatı, turistik sokakları ile tatilde binlerce ziyaretçisini ağırlıyor. Alaçatı sokaklarının samimi havası, tatil yapmak ve eğlenmek isteyenler için doğru adres.

Eğer siz de Alaçatı’da tatil yapmak ve konaklamak istiyorsanız kesinlikle Alkoçlar Exclusive Alaçatı’da kalmalısınız. Özel plaj alanı ve kapalı ve açık havuzları ile harika bir otel sizleri bekliyor.

Gündüz havuzda veya denizde vakit geçirdikten sonra akşam eğlenceye kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Çünkü organizasyon ekibi bu konuda oldukça başarılı.

Odalardaki şıklık ve konfordan sonra bir sonraki yıl kesinlikle başka bir otel aramadan Alkoçlar Exclusive Alaçatı’da yerinizi ayırttıracaksınız.

2 – FETHİYE’NİN EN ÜNLÜ YERİ VE OTELİ

Fethiye denildiği zaman akla kesinlikle Ölüdeniz gelmektedir. Her yıl binlerce tatilcinin tercihi olan Ölüdeniz, sizin de tatil için yaptığınız doğru seçim olabilir. Üstelik Fethiye’de nerede kalacağım diye otel araştırmanıza da gerek yok. Çünkü La Boutique Maya Oteli’ni gördükten sonra zaten gözünüz başka bir oteli görmeyecek.

Fethiye’nin en ünlü yeri Ölüdeniz’de keyifli bir tatil yapmak ve konforlu bir konaklama yapmak istiyorsanız bu otel tam da size göre. Zeytin ve limon ağaçları arasında, doğa ile iç içe bir tatil size çok iyi gelecektir. Ayrıca denizin yanı sıra otelin büyük havuzlarında da vakit geçirebilirsiniz. Vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu yaptırın.

3 – KEMERİN EN ÜNLÜ YERİ VE OTELİ

Tatilde ziyaret edebileceğiniz pek çok mekan vardır. Bunlardan birisi de şüphesiz Kemer’dir. Özellikle Kemer dendiği zaman akla Phaselis Antik Kenti gelmektedir. Tarihi ve kültürel mirasımız içerisinde önemli bir yere sahip olan bu antik kent, koyları ve plajları ile tatil yapanlar tarafından sevilen yerler arasında yer alır.

Kemer’de gezdikten sonra hemen gitmek olmaz. Burada konaklayıp daha fazla vakit geçirmek size iyi gelecektir. Eğer nerede kalacağınızı seçemiyorsanız Carelta Beach Resort & Spa ‘yı tercih edebilirsiniz. Gündüz tarihi gezinizi tamamladıktan sonra akşam otelde keyifli vakit geçirebilir, havuz kenarında dinlenebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatlarla bütçenizin de dostu olacak bir otel diyebiliriz.

4 – KUŞADASI’NIN EN ÜNLÜ YERİ VE OTELİ

Yıl boyu çalışan ve bir tatille nefes almak isteyenlerin en çok gittikleri tatil yerlerinden birisi de Kuşadası’dır. Kuşadası’nda görülmesi gereken pek çok yer vardır. Bunlardan birisi de Dilek Yarımadası’dır.

Dilek Yarımadası, coğrafi şekiller açısından oldukça zengin olup büyük bir alanı da Milli Park olmuştur. Birçok hayvana da ev sahipliği yapan Dilek Yarımadası’na yakın çok güzel bir otelde kalabilirsiniz. Bu otelin adı ise Hotel Faustina Kuşadası’dır.

Tarihi ve doğal güzelliklerin içerisinde yer alan bu otelde kendinizi adeta evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz. Üstelik uygun fiyatları da çok cazip. Tüm odaların kesinlikle konforlu ve düzgün olduğuna emin olabilir ve bu oteli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

5 – MARMARİS’İN EN ÜNLÜ YERİ VE OTELİ

Marmaris’in en ünlü yeri olan Uzunyalı Plajı, tatil yapan insanların sıklıkla ziyaret ettiği bir plajdır. Muhteşem denizi sayesinde Marmaris dendiği zaman akla Uzunyalı gelmektedir.

Marmaris’te Uzunyalı’ya gelip kalmadan dönmek olmaz. Sizi Uzunyalı’da harika bir otel bekliyor. D-Resort Grand Azur Otel, her yıl Uzunyalı için gelen misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Bu oteli tercih edenler hem konforlu odalarda keyifli vakit geçiriyor hem de gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Çocuklar için düşünülen oyun alanları da mevcuttur. Ayrıca masajseverleri de özel spa alanları karşılamaktadır. Kısaca bu otel, hizmeti ve konforu sayesinde en çok tercih edilen otellerden birisi olmayı başarmıştır.

4 thoughts on “Türkiye’nin En İlginç Gezilecek ve Ünlü Yerleri”

  1. Maddi özgürlük olduktan sonra ülkemiz cennet misali o kadar güzelliklerle dolu birda sadece 4 veya 5 yer açıklanmış ama ülkemiz cennet değerini bilmeli bence….

    Reply
  2. Türkiyenin 4 bir yanı tarihle gezilecek yerle dolu eksik bile yazılmış bizdeki turizm doğa iklim şartları hiçbir ülkede yok

    Reply

Leave a Comment