Para Kazandıran Anketler

Para Kazandıran Anketler

Para kazanmak için anket doldurmak uzun senelerden bu yana revaçta. Para kazandıran anketler yapmak adına tercih edebileceğiniz çok sayıda platform var. Anket kullanılabilirliği, başarı oranı ve ödeme yöntemleri gibi durumlar, anket sitelerini birbirinden ayıran özellikler oluyor. Bazı siteler ise güvenli olmadığı için boşuna zaman harcamış oluyorsunuz. Bu nedenle para kazandıran anket siteleri seçerken doğru adım atmak önemli. Aşağıdaki platformlar sayesinde siz de ek kazanç elde edebilir ve gelir düzeyinizi artırabilirsiniz. İşte güvenilir anket siteleri listesi!

Para Kazandiran Anketler
Para Kazandıran Anketler

Taskpara.com

Ülkemizin en popüler anket sitelerinden biri olan TaskPara, milyonlarca insanın ilk tercihi. Bu siteye üye olarak görevleri yerine getiriyor ve para kazanmaya devam ediyorsunuz. Sunulan basit görevleri başarıyla tamamlayıp, kazanç düzeyinizi artırabiliyorsunuz. Üstelik paranızı hızlı ve kolay şekilde çekebiliyorsunuz. TaskPara ile para kazandıran anketler yapmak oldukça basit. İlk aşamada kayıt olup bilgilerinizi onaylıyorsunuz ve görevlere başlayabiliyorsunuz. Basit ve kısa süren bu görevler size kazanç olarak geri dönüyor.

Branded Surveys

Önceleri Mintvine şeklinde tanınan şirket, yüksek hacimli anketler sunuyor ve bu sayede yüksek kazanç sağlamanıza izin veriyor. Ödülleri para ya da hediye kartları şeklinde alıyorsunuz. Anket başına kazanılan ücret değişiyor. Branded Surveys’in bir puan sistemi var. Bir anket genelde 50-500 puan arasında kazandırıyor ve sonrasında bu puanlar nakde çevrilebiliyor.

Swagbucks

Son zamanların popüler anket sitelerinden biri de Swagbucks diyebiliriz. Swagbucks, en büyük ve en güvenilir ücretli anket sitelerinden biridir. Şimdiye kadar dünya çapındaki üyelere milyonlarca ödeme yaptı. Güvenilir bir platform olarak öne çıkan Swagbucks para kazandıran anketler yapmak için tercih edebileceğiniz bir yer. Kuponlar, çekiliş hakları ve para kazanmanızı sağlayan anketlere bu platform üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Genelde anket başına 30-150 puan elde ediyorsunuz.

Toluna

Düzenli gelir sağlamak için anket yapmak istiyorsanız, bir diğer önerimiz de Toluna. Dünyanın önde gelen şirketleri için çalışmalar yürüten Toluna, ürünler, hizmetler ve çeşitli konularda anketler sunuyor. Bu anketleri dürüst şekilde cevapladığınızda ödül elde ediyorsunuz. Ödüllerden kasıt hediye çekleri ve para oluyor.

LifePoints

Para kazandıran anketler bulmak istiyorsanız; çoğu insanın yaptığı gibi LifePoints’i tercih edebilirsiniz. Dünyanın popüler anket sitelerinden olan GlobalTestMarket ve MySurvey’in ortak projesi olan LifePoints, hızlı para kazanmanıza yardım eden güvenilir bir platform. Buradaki anketlerin tamamlanması yaklaşık on beş dakika sürüyor. Genelde anket başına 100 puan alıyorsunuz. Puanlarınızı paraya çevirip çekim yapabiliyorsunuz.

OnePoll

Büyük markalarla iş birliği içinde olan OnePoll, sizlere para kazandıran anketler sunuyor. Bu sayede gelir seviyenize katkı sağlamanıza yardımcı oluyor. Güvenilir bir platform olan OnePoll, İngiltere merkezli bir şirket. Bu siteye üyelik oluşturarak hızlı ve eğlenceli bir şekilde kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Anketleri genelde kısa sürüyor ve bu yüzden de üyeler açısından sıklıkla tercih edilen bir platform. Bir anket genelde 20 puan civarında kazandırıyor. Puanlarınızı biriktirip, para çekim talebi yapabiliyorsunuz.

YouGov

Para kazandıran anketler söz konusu olduğunda YouGov da oldukça popüler. Çoğu anket sitesi ürün ve hizmet gibi konularda anketler gönderiyor. Ancak YouGov biraz daha farklı işliyor. Bu platform üzerinde yer alan anketler, sosyal konulara ve genel ilgi alanlarına yoğunlaşıyor. YouGov anketleri ağırlıklı olarak halkla ilişkiler, siyaset ve ticari ürünlerle ilgili diyebiliriz. Buradaki anketleri başarıyla tamamladıktan sonra para ve ödül çekilişlerine hak kazanıyorsunuz. Bazı anketler uzun sürebiliyor. Fakat anket ne kadar uzun ise kazanacağınız puan da ona göre fazla oluyor.

PopulusLive

Para kazandıran anketler listemizin sonuncu sırasında PopulusLive yer alıyor. Geniş kapsamlı bir kategoride anketler sunan platform, hemen herkese hitap etmeyi başarıyor. Alışverişten siyasete ve günce gelişmelere kadar her alanda anketleri bu site üzerinden görebilirsiniz. Puanları biriktirip ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz. Bu site üzerinden kazancınızı sadece nakit olarak alabiliyorsunuz.

Bunları da oku : Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır

Evden Nasıl Para Kazanılır?

Oyun Oynayarak Nasıl Para kazanılır?

5 thoughts on “Para Kazandıran Anketler”

  1. Hayatın çok fazla zorlukları var ve bu uygulamayla az da olsa o zorlukların üstesinden gelebiliyorum.

    Reply

Leave a Comment