Shiba Coin Geleceği 2022

Shiba Coin Geleceği 2022

Shiba coin geleceği kripto para birimiyle ilgili haber sitelerinde, göz ardı edilmez. Eksikliklerine rağmen, bazı Shiba madeni para yatırımcıları, önemli miktarda para yatırmak için kullanılabileceğini savunuyor. Bu bölüm, yüksek düzeyde çeşitliliğe sahip yatırımların uzun ve kısa vadede başarılı olabileceğini iddia ediyor. Küçük yüzdeleri istikrarlı bir şekilde yükselterek büyük bir meblağ ile çok para kazanabilirsiniz. Bununla birlikte, bu düşünceyi ifade ederken not etmek önemlidir. Oranlar biraz düşürülseydi aynı olurdu.

Kripto para borsası her zaman sabrı ve uzun vadeli yatırım yaklaşımını ödüllendirecektir. Sonuç olarak, genellikle yatırımcıların ulaşılabilir yatırım hedefleri belirlemesi ve kazançların doğal olarak artmasına izin vermesi gerektiğine inanılmaktadır. Öte yandan kripto para birimi yorumcuları bu iddiayı tüm altcoinler için yapıyor. Shiba coin geleceği belirsizliğini koruyor, ancak yatırımcılar ve sektör profesyonelleri şirketin beklentileri konusunda umutlu.

Kripto madeni para çılgınlığının başlangıcında, Shiba Coin projesi küçük bir projeydi, ancak hızla kripto para birimlerinde ilk 10 projeden biri haline geldi. İlk piyasaya sürülmesinden sonra, Shiba Coin’i kullanan kişilerin sayısı sürekli arttı. Bundan sonra yatırımcılar Shiba coin geleceği ile ilgilendiler.

Shiba Coin’in bir katrilyonu vardı ve fiyatının birkaç ondalık basamak düşük kalmasına neden oldu. Ancak ekip, toplam arzın yarısını Vitalik Buterin’e postalayarak Shib’i yakmaya karar verdi. Shiba ekibi bu yöntemi kullanıyor çünkü madeni paranın düşük fiyatının yatırımcıların kararlarını etkilediğine inanıyorlar. Ne zaman bir Shiba Coin yakılsa, fiyatı marjinal de olsa artar. Shiba Coin grafiğine göre, Shiba Coin Try oranı düşük kalıyor.

Teknoloji milyarderi Elon Musk’ın şu anda desteklediği Dogecoin, Shiba Coin’in kripto jeton pazarındaki birincil rakibi. Ancak son zamanlarda, Project Shiba Coin, topluluğunun gücünü sergileyerek Dogecoin’i geride bıraktı. Shiba Coin Twitter hesabının 1,7 milyondan fazla takipçisi var ve kripto para piyasasında en etkili olanlardan biri.

 

Shiba coin nedir?

Shiba Coin, Ağustos 2020’de “Ryoshi” olarak bilinen anonim bir kişi tarafından başlatılan merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Token, Dogecoin’den sonra piyasaya sürüldü ve Mayıs 2021 itibariyle yaklaşık 6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahipti. Fiyatı nispeten düşüktür ve kullanıcıların, dolaşımda yaklaşık 400 trilyon olan Shiba Tokenlerinden “milyarlarca hatta trilyonlarca satın almalarına” olanak tanır.

Adını logosunda yer alan Shiba Inu köpek ırkından almasına rağmen, DOGE Killer (Doge Killer), Dogecoin’in başarısından ilham aldı ve aynı sloganla yoluna devam ediyor.

 

Shiba Coin Hangi Borsada?

Shiba coinlerinin nasıl elde edileceği yatırımcıların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Shiba Coin, ilk çıkışından bu yana birden fazla kripto para borsasında işlem gördü. Shiba coin Binance, Coinbase Exchange, OKEx, Huobi Global, KuCoin, LBank, Crypto.com Exchange ve diğer birçok kripto para borsasında listelenmiştir. Türkiye’deki en önemli iki kripto para borsası BtcTurk ve Paribu, Shiba Coin’i listeler ve takas eder.

Adım Adım SHIBA Nasıl Alınır?

l Her bitcoin değişimi kayıt gerektirir. Çoğu Shiba Inus, en güvenilir olanı seçmenize izin veren çok sayıda işletmede bulunabilir.

l Kaydınız yetkilendirildiği için artık hesabınıza erişiminiz var. Geriye bir şey kalıyor: Parayı doğrudan hesabınıza yatırmalısınız. Borsaya yatırım yapmak istiyorsanız iki seçeneğiniz var. İlk seçenek banka havalesi veya elektronik fon transferidir (EFT). İkinci seçenek ise kredi kartı ile para yatırmak. Para yatırmak için ihtiyaçlarınıza en uygun seçeneği seçin.

l Madeni para borsanızın ana sayfasındaki menüde, piyasalar düğmesini tıklamanız gerekir.

l Geldikten sonra, Piyasalar alanının üst kısmındaki arama kutusuna SHIB/USDT yazmanız faydalı olacaktır. Sonuç olarak, buraya tıklamalısınız. Bu adımları tamamladıktan sonra, işlem hesabınızın hesap yönetimi sayfasına getirilmek üzere SHIB/USDT grafiğinde “Satın Al”a tıklayın.

l Artık istediğimiz kadar SHIB alabiliriz. İstediğiniz SHIB miktarını da belirtebilirsiniz.

Leave a Comment