Petek Temizleme Hizmeti Nasıl Verilir?

Petek Temizleme Hizmeti Nasıl Verilir?

Petek temizleme hizmeti, kış ayları gelmeden önce birçok müşterinin talep ettiği işlerden biridir. Malum tüm kış çalışan petek, tozlardan epeyce etkilenir ve zamanla kirlenmeye başlar. Ayrıca boru içindeki sular da oldukça pislenmiş olabilir. Pasın yarattığı kötü koku da önemli bir etmendir. Petek temizleme hizmeti bu bağlamda devreye girmektedir. Her bir petek ortalama 100 TL olmak kaydıyla temizleme hizmeti verilmektedir. Petekler özel makineler aracılığıyla temizlenmekte ve bu iş için oldukça yüksek miktarda ödeme alınmaktadır. Bir evden petek temizleme için yaklaşık 700-800 TL ödeme alınabiliyor. Üstelik tek başınıza günde 10’a kadar petek temizleyebilir ve bu işten oldukça iyi para kazanabilirsiniz.  Petek makineleri şu anda yaklaşık olarak 10-20 bin TL.

Petek Temizleme Hizmeti Nasil Verilir
Petek Temizleme Hizmeti Nasıl Verilir?

Gezici Koltuk Temizliği Hizmeti Nasıl Verilir?

Gezici koltuk temizliği hizmeti, herhangi bir şekilde koltuğu alıp götürmeden müşterinin evinde gerçekleştirilen koltuk temizliği hizmetine denmektedir. Koltuklar zaman geçtikçe pislenmekte ve bakteri üretmeye başlamaktadır. Özellikle çocukların ve yaşlıların bu koltuklarda nefes alması neredeyse imkansızlaşmakta ve sağlıksız bir hava ortamı oluşmasına neden olmaktadır. Bu nedenle koltukların periyodik olarak yıkanması gerekir. Gezici koltuk temizliği hizmetinde ise, tamamen su kullanmadan, buharla koltukları yıkama yapar. Oldukça temiz olurlar ve uzun ömür dayanırlar. Bu hizmeti verebilmek için bir buhar makinesi, endüstriyel süpürge, buhar makinesi deterjanı gibi ekipmanlar gerekir. Hepsi 20-25 bin TL’ye mal olmaktadır. Koltuğun uzunluğuna göre fiyat değişmektedir, tek kişilik koltuk 50-60 TL, koltuk takımları ise 200-300 TL’ye yıkanmaktadır.

Gezici Koltuk Temizligi Hizmeti Nasil Verilir
Gezici Koltuk Temizliği Hizmeti Nasıl Verilir?

Ev Tadilatı Hizmeti Nasıl Verilir?

Bir ev, her 10 senede bir ciddi meblağlara mal olabilecek iş çıkarmaktadır. Boyama, sıva, alçı gibi giderleri düşündüğümüzde ciddi oranda hizmet gereksinimi olacağını bilmeliyiz. Bu bağlamda ev tadilatı hizmeti verecekseniz, alanında uzman kişiler çalıştırmalısınız. Eski bir 100m2 dairenin baştan aşağı yenilenmesi 100 bin TL veya daha yüksek tutarlara mal olabilmektedir. Bu bağlamda yenileme için ciddi bütçe ayırmak gerekmektedir. Eğer siz de bu bütçeleri ayırabilen kişileri bulabilirseniz bu işten çok para kazanırsınız. Ev tadilatı hizmeti nasıl verilir diye soran ziyaretçilerimiz, bu konuda uzmanlardan destek alarak mutlaka bir ay da olsa bir uzmanın yanında çalışarak işi öğrenmelidir.

Kendi işim olarak kuryelik yapabilir miyim?

Kendi işim olarak kuryelik yapabilir miyim? Evet yapabilirsiniz. Kuryelik yapmak için bir patrona bağlı olma şartı yoktur. Özellikle getir, trendyol gibi firmalar esnaf kurye mantığı ile hareket edip insanlara iş olanağı yaratmaktadır. Eğer sizlerde kurye olarak para kazanmak istiyorsanız bu işi yapabilirsiniz. Kuryelik için ayrıca çeşitli firmalarla anlaşabilir ve onların paketlerini taşıyabilirsiniz, bu da size ciddi kar avantajı sunacaktır. Esnaflarla anlaşarak 10 TL gibi bir ücretle paket başı kuryelik yapabilirsiniz. Günde 20 paket atarsanız 200-250 TL kazanırsınız. Ama tek seferde bazen 3-4 paket taşıdığınız için 30-40 paket de atabilirsiniz günlük bazda.

Kargocu Olmak Kolay mı?

Kargocu olmak kolay mı? Kargoculuk oldukça zor bir iştir. Eğer maaş alarak bu işi yapıyorsanız ciddi anlamda zorluk çekeceğiniz işlerden biridir, çünkü kargo kolilerini taşımak ve dağıtmak beden gücüyle yapılan bir iş olduğundan muhtemelen çok fazla ağrı ve sıkıntı çekersiniz. Tam da bu sebeple, kargocu olmak çok zordur. Fakat iş zor olduğu için maaşlar yüksektir, 5000-6000 TL civarında tam zamanlı maaş ödenmektedir. Ayrıca sigorta ve yemek parası da verilmektedir. Bu bağlamda bakarsak kargocuların hakkını yememeliyiz. Eğer sizlerde kargocu olmak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey, kargocu iş ilanlarına başvurmaktır, ayrıca kargo işi alırken ciddi problem yaşamamak için uzun süre çalışmamakta yarar vardır, bu işi en fazla birkaç sene yapmalısınız.

Özel Huzurevi Hizmeti Açmak Kolay mı?

Özel huzurevi hizmeti oldukça kaliteli bir hizmettir. Özellikle 80 yaşın üzerindeki pek çok yaşlı, özel bakıma ihtiyaç duymaktadır. Bu bağlamda yaşlılara kaliteli hizmet verebilmek oldukça büyük önem arz etmektedir. Bu dönemde sık sık ölümcül hastalıklar ve çok profesyonel tıbbi bakım hizmetleri gerekmektedir. Bu hizmetlerin başarıyla karşılanabilmesi için özel huzurevi hizmeti açabilirsiniz. Bünyenizde doktor, hemşire ve hasta bakıcısı gibi çalışanlar olması gerekmektedir.  Bu çalışanları sağladığınız sürece belirli miktarda sermayeniz yeterli olacaktır. Özel huzurevi hizmeti aylık 20 bin TL ile 50 bin TL arası bir gelir sağlayacaktır, düzenli olarak hizmet verdiğiniz takdirde yüksek gelirler elde etmek mümkün hale gelir. Ticari olarak bu işi yapmak çok karlıdır

Butik Parfüm Mağazası Açmak Kolay mı?

Butik parfüm mağazası, son zamanlarda sıklıkla konuşulan iş fikirleri arasında yer alıyor. Düşük kurulum sermayesi sayesinde pek çok kişi, nasıl butik parfüm mağazası açacağını düşünüyor. %50’leri bulan kâr marjı sayesinde birçok insan bu işe girmek istiyor. Bu işi yapmak için 50 bin lira gibi bir para yeterlidir ve günde 2 bin lira satış yaptığınızda 1 bin lira kar edersiniz, böyle de karlı bir iştir. Butik parfüm mağazası işi kolay olduğu gibi aynı zamanda farklı çeşit kaliteli parfümler de deneyebilirsiniz. Markalı parfümler satarak da bu işten ciddi gelirler elde etmek mümkündür. Eğer isterseniz çok rahat bir şekilde butik parfüm mağazası bulabilir ve rahat bir şekilde çalışabilirsiniz.

Leave a Comment